↑ Terug naar Zuid-Holland

Leiden

Crazy 88 City Game Leiden
Bij het Crazy 88 City Game Leiden draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 City Game Leiden werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken het centrum van Leiden onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 City Game Leiden is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 City Game Leiden als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 City Game Leiden
Het Crazy 88 City Game Leiden duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 City Game Leiden
Bij ontvangst in De Branderij & Gaanderij of Restaurant Wessels wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 City Game Leiden worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 City Game Leiden uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

De Brandreij & Gaanderij
De Branderij – Deze oude distilleerderij en koffiebranderij herbergt een stijlvol en klassiek interieur. Het historische pand is dertig jaar geleden alweer verbouwd tot een unieke lokatie waar gezellige borrel en smaakvol diner vloeiend in elkaar overlopen. De in het oog springende gietijzeren palen zijn destijds overgeheveld van de voormalige Bisschoppelijke Nijverheidsschool te Voorhout naar de Middelweg nummer 7. Daarnaast is het gezellige interieur deels afkomstig uit de Remonstrantse Kerk aan de Middelweg en de niet meer bestaande Mon Père Kerk aan de Haarlemmerstraat. Alle elementen dragen gezamenlijk bij aan een authentieke beleving van de avond.
De Gaanderij – Restaurant de Gaanderij is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot één van de bekendste en gezelligste restaurants van Leiden.
Wilt u een avondje gezellig tafelen of juist even snel een hapje eten voor de film stap dan gerust binnen bij De Gaanderij. De bekende Spareribs zijn niet weg te denken van onze menukaart en met een keukenbrigade die iedere dag gebruik maakt van verse seizoens- en streekproducten, gaat iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Vlees van de ambachtelijke slager, vis van de markt en kaas van de lokale boerderij staan bij ons op het menu. Zelfs voor de thee hebben wij een eigen melange! Na de maaltijd lekker een Leidsche Koffie, of in de zomermaanden met een speciaal biertje uitbuiken op het terras. Het is voor ons belangrijk prijs en kwaliteit goed op elkaar af te stemmen, zodat ù vooral kunt genieten!
Met de authentieke Hollandse sfeer en de vertrouwde Leidse stadsgezichten aan de muur is de Gaanderij een restaurant waarin je je thuis voelt.
De Branderij & Gaanderij
Middelweg 7-9
2312  KE Leiden

Restaurant Wessels
Wessels is een romantisch, gezellig restaurant waar het gaat om de hele ervaring. Chef Marcel heeft een passie voor ‘mooi’ koken, en de nieuwe menukaart bevat heerlijke gerechten. Ook hebben wij een geweldige wijnkaart, die voor starter tot pro interessant is. Onze bediening is bekwaam en zal u een prettige ervaring geven. Wij zijn gehuisvest in de binnenstad van Leiden, tegenover de Zijlpoort. Het pand is vroeger in gebruik geweest als herberg voor de nachtelijke gasten die aankwamen in Leiden. Thans is het ons sfeervol restaurant, en kunt u de verlichte Zijlpoort vanaf uw tafel bewonderen. Neem eens een kijkje op onze website, ook als u een locatie zoekt om met een groep iets te vieren.
Restaurant Wessels
Haven 62
2312 ML Leiden

Leiden
De Sleutelstad, zoals de bijnaam van de stad luidt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Vooral in de binnenstad vormt het water een belangrijk onderdeel van het straatbeeld. Naast de Oude en de Nieuwe Rijn die de hartlijn vormen, heeft de stad diverse grachten en singels. De bekendste gracht is het Rapenburg. Buiten het centrum verbinden naast de Rijn, riviertjes, kanalen en voormalige trekvaarten als de Zijl, de Haarlemmertrekvaart en de Trekvliet de stad met grote water- en recreatiegebieden net buiten de stad zoals Vlietland, de Kagerplassen en het Valkenburgse Meer.
De singels vormen ook een belangrijke groenvoorziening voor de stad, waar diverse parken als het Plantsoen, Ankerpark, Huigpark en de Hortus Botanicus op de plaats van de voormalige stadswallen zijn aangelegd. Buiten de binnenstad heeft de stad met de Leidse Hout een groot stadspark en kleinere wijk- en buurtparkjes zoals het Bos van Bosman en het Wijkpark Merenwijk met kinderboerderij.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field