↑ Terug naar Zuid-Holland

Gouda

Crazy 88 Gouda
Bij het Crazy 88 Gouda draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe de Crazy 88 Gouda werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken het centrum van Gouda onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. De Crazy 88 Gouda is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Gouda als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 Gouda
De Crazy 88 Gouda duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Gouda
Bij ontvangst in Herberg de Zalm of Restaurant Lavendel wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Herberg de Zalm
De Zalm zou de oudste herberg van Holland zijn. De Zalm was in de 19e eeuw ook pleisterplaats voor de postritten tussen Amsterdam en Antwerpen. Daartoe werd achter het hotel een paardenstal gebouwd, die in de 20e eeuw werd verbouwd tot restaurant. In 1551 werd deze herberg de Oude Salm of de Vergulde Salm genoemd. Toen er sprake was van de bouw van de Waag vreesde de toenmalige herbergier Anthony Witbols, dat zijn zaak in het gedrang zou komen als het nieuwe gebouw zijn etablissement te veel zou overschaduwen. Hij besloot een nieuwe herberg te bouwen.
Herberg De Zalm
Markt 34
2801 JJ Gouda

Restaurant Lavendel
Lekker Frans dineren in hartje Gouda? Dat kan bij restaurant Lavendel.
Zowel binnen als op ons rustig gelegen terras met een schitterend uitzicht op de Sint Janskerk. Uw bruiloft vieren bij restaurant Lavendel? Dat kan— ons restaurant beschikt over drie sfeervolle eetgedeeltes. In de zomermaanden kunt u bij mooi weer gebruik maken van ons gezellige terras. Beneden in het restaurant is plaats voor ruim 60 personen verdeeld over een ruimte voor de bar en een ruimte met uitzicht op de open keuken. Wij kunnen de tafels op verschillende manieren opstellen. Boven beschikken wij over een intieme eetkamer. De eetkamer biedt u de gelegenheid om te dineren met 20 personen aan 2 tafels in blokvorm, met 24 personen aan drie tafels in blokvorm (of 2 lange tafels) en met maximaal 30 personen aan kleine afzonderlijke tafels. Lavendel is meer dan dineren alleen. Overdag organiseren wij ook graag een lunch, High Tea of een koffietafel voor u. Wilt u een gezellige middag met vrienden, vriendinnen of uw vereniging doorbrengen dan is dit misschien een leuk idee.
Restaurant Lavendel
Achter de Kerk 5-6A
2801 JW Gouda

Gouda
Gouda is bekend door de fabricage van pijpen, kaarsen en stroopwafels.
Ook is er de wekelijkse (donderdag) kaasmarkt.
Gouda heeft een historisch centrum met enkele bekende bouwwerke zoals het stadshuis en de Sint-Jans kerk en een grachtenstelsel waarvan er een aantal gedempt is.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field