↑ Terug naar Zuid-Holland

Dordrecht

Dordrecht
Bij het Crazy 88 arrangement Dordrecht draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst wordt het Crazy 88 arrangement uitgelegd waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken het centrum van Dordrecht onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 arrangement
Het Crazy 88 arrangement duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 arrangement
Bij ontvangst in Brasserie Bacchus of Grand Café Dordts Genoegen wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 arrangement worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 arrangement uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Braserie Bacchus
Brasserie Bacchus is gevestigd op het Blauwpoorstplein. Sinds 1994 is Brasserie Bacchus een van de meest populaire horeca gelegenheden op de mooiste locatie aan de havens van Dordrecht.
Bacchus is in de Romeinse godsdienst de God van de wijn, de seksuele vrijheid en de vruchtbaarheid. Bacchus trok met een stoet van dieren rond om de mensen de teelt van fruitbomen en vooral van de wijnstok te leren.
Er is altijd voldoende te beleven in de omgeving; het historisch centrum van Dordrecht, de oudste stad van Holland. Zo is er veel historische architectuur te bezichtigen maar ook een groot aanbod aan kunst galeries, musea etc. Dordrecht heeft ook regelmatig fantastische evenementen in het centrum.
Restaurant Brasserie Bacchus Dordrecht voor dineren en lunchen op niveau. Ook voor uw bedrijfs- en bruiloftsfeesten, bijeenkomsten, groepsdiners, koffietafels en groepen van 10 tot 350 gasten!
Brasserie Bacchus
Blauwpoortsplein 13
3311 AC Dordrecht

Grand Café Dordts Genoegen
Of de zon nu schijnt of niet, wij hebben altijd en gastvrije, comfortabele plek voor U!
U bent van harte welkom bij Grand Café – Restaurant Dordts Genoegen, oergezellig trefpunt in het hartje van Dordrecht! U vindt ons an het Scheffersplein, ook wel hét horecaplein van Dordrecht genoemd. Ons devies? “Geen groter genoegen dan Dordts Genoegen”. Wij zien u graag als gast!U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk bakje koffie – eigen merk – met Brokking gebak. ‘s Middags unt u genieten van een overheerlijke lunch, zowel binnen als op het gezellige terras. Vanaf 17:30 kan er gedineerd worden, de keuken sluit om 22:00 uur. Onze dinerkaart wordt regelmatig aangepast, en er wordt rekening gehouden met uw dieetwensen. Daarna behoort naborrelen aan de gezellige bar tot de mogelijkheden.Wij zijn rolstoeltoegankelijk, en beschikken over een invalidentoilet op de begane grond. Grand Café Dordts Genoegen heeft op de eerste verdieping een gezellige ruimte met eigen bar, voor uw privé diner, vergadering, bruiloft, of bedrijfs- en familiefeestje. Komt u gerust eens vrijblijvend kijken! Grand Café Restaurant Dordts Genoegen is lid van de vriendenkring Hertog Jan! Grand Café Dordts Genoegen is geselecteerd als lid van de vriendenkring van Hertog Jan. Hierdoor bent u verzekerd van het lekkerste biertje dat met liefde en aandacht wordt getapt en geserveerd. Ook vinden regelmatig activiteiten plaats gebaseerd op de Hertog Jan bieren. Let dus op onze site!
Grand Café Dordts Genoegen
Voorstraat 256
3311 ET Dordrecht

Dordrecht
Dordrecht is een prachtige stad, die bezoekers een kijkje biedt in de geschiedenis van Holland. Niet alleen met de historische binnenstad, maar ook met de Hollandse Biesbosch. Met daarnaast bijvoorbeeld de molens van Kinderdijk en het Nationaal Baggermuseum bieden de Drechtstedeno veel voor de (inter-) nationale bezoekers. Kortom, Dordrecht is Holland in zakformaat! De historische binnenstad ligt verscholen tussen machtige rivieren. Het mooiste begin om Dordrecht te ontdekken is het Groothoofd, waar de Oude Maas, Noord en Merwede samenvloeien. Als je in Dordrecht komt, proef je historie en beleef je het water. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De stad dankt zijn ontstaan aan de imposante rivieren die het Eiland van Dordrecht van oudsher omringen. Dordrecht is niet altijd een stad op een eiland geweest. Het was de Sint Elisabethsvloed van 1421 die de omgeving van de stad drastisch veranderde. Het nabij gelegen Nationaal Park de Biesbosch is ook een gevolg van de overstromingsramp. Het is nu een toeristische en recreatieve trekker.
Dordrecht was toen al een belangrijke stad. In het jaar 1220 kreeg Dordrecht stadsrechten.
De eerste Vrije Statenvergadering (1572), de Dordtse Synode (1618-1619), Johan en Cornelis de Witt zijn belangrijke jaartallen en personen in de vaderlandse geschiedenis en hebben alles te maken met Dordrecht. In het historische havengebied wandelt de bezoeker als het ware door de geschiedenis. De stad telt meer dan 1000 monumenten. Het is een stad met een rijke historie, maar ook een eigentijdse stad die de functie vervult van centrumgemeente in de regio Dordrecht.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field