↑ Terug naar Zuid-Holland

Den Haag

Den Haag
Bij het Crazy 88 City Game Den Haag draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 City Game werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken het centrum van Den Haag onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 City Game is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Crazy 88 City Game
Het Crazy 88 City Game duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 City Game
Bij ontvangst in Stadscafé het Wapen van den Haag of Café Rootz wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Stadscafé het Wapen van den Haag
Zoals een echt Stadscafé betaamt kunt u bij ons heerlijk in een prettige ambiance, op comfortabele stoelen lunchen of dineren.
Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lekker kopje koffie of een goed glas bier uit onze uitgebreide bierkaart, waarvan 7 op tap.
Onze keuken is dagelijks van 11.00 uur ´s morgens tot 23.00! uur ´s avonds geopend. Onze à la carte verandert elke maand en uiteraard bent u zonder reservering ook van harte welkom.
Op de zonnige dagen kunt u heerlijk op het terras genieten van onze snelle lunch en dinerkaart.
Betalingsmogelijkheden: Contant, Pin, Visa, Eurocard en American Express.
Dagelijks zijn wij geopend vanaf 10 uur ′s morgens.
Wilt u meer informatie, reserveren of heeft u speciale wensen voor uw gelegenheid? Laat het ons weten.
Stadscafé het Wapen van den Haag
Driehoekjes 15
2513 AZ den Haag

Café Rootz
Café Restaurant Rootz is gevestigd in een monumentaal koetshuis en kunt u vinden in hartje centrum Den Haag. Wij staan bekend om de Belgische keuken en hebben als en van de weinige in Nederland een bier- en wijnsuggestie bij elk menu samengesteld.
Uiteraard bent u ook van harte welkom voor en goed kopje koffie of een keuze uit onze uitgebreide bierkaart; nr. 2 in Den Haag, totaal 75 stuks.
Zoekt u en aparte ruimte? Wij kunnen u 2 verschillende ruimtes aanbieden naar uw wensen. We vertellen u graag meer hierover. Zoekt u een privé ruimte? De eerste etage is zeer geschikt voor gezelschappen tot circa 175 personen, en het 2de café op de begane grond tot circa 180 personen. Een van de faciliteiten in het café, die wij u kunnen aanbieden is een geweldige geluid- en lichtinstallatie.
Café Rootz
Grote Marktstraat 14
2511 BJ den Haag

Crazy88 Den Haag Zuid-Holland
Den Haag heeft voor een stad rijkelijk veel natuur. Binnen de stadsgrenzen zijn verschillende parken en ook verschillende oude landgoederen en bossen. Deels op een steenworp afstand van het stadshart, maar de meeste andere landgoederen liggen aan de rand van de stad waar ze een groene gordel vormen.
Den Haag is niet alleen de hoofdstad van Zuid-Holland maar ook de Nederlandse regering en het parlement zijn hier gevestigd.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field