↑ Terug naar Zuid-Holland

Delft

Delft
Bij het Crazy 88 bedrijfsfeest Delft draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 spel werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken het centrum van Delft onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 bedrijfsfeest is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 bedrijfsfeest
Het Crazy 88 bedrijfsfeest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 bedrijfsfeest
Bij ontvangst in Grand Café Willem van Oranje of Stadsherberg de Mol wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 bedrijfsfeest worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 bedrijfsfeest uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsfeest voor een geslaagde middag.

Grand Café Willem van Oranje
Bij Grand Café Willem van Oranje kunt u niet alleen terecht om te eten. Na etenstijd verandert Willem van Oranje in een grand café waar u lekker kunt onthaasten. Onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bijkletsen, swingen op de muziek.Dit sfeervolle Grand Café is gelegen aan het schitterende marktplein in Delft. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en in Delft is bijgezet in de Nieuwe Kerk. Sinds Willem van Oranje in 1584 werd vermoord, worden de Oranjes sindsdien traditioneel in de Prinsenstad begraven.Door deze mooie historie hoefden we niet lang na te denken over de naam van het Grand Café.Kortom alles is mogelijk in het gezellige Grand Café Willem van Oranje. Ons belangrijkste doel is u een gezellig avondje uit te bezorgen. Het personeel staat dan ook graag de gehele avond voor u klaar.
Grand Café Willem van Oranje
Markt 48a/50
2611 GV Delft

Stadsherberg de Mol
In het hart van Delft, tussen de historische panden en oude stadstorens, ligt Stadsherberg de Mol. Het pand dateert uit 1563 en is gebouwd als Stadsvondelinghenhuis.
Achter de zware houten deur waant u zich plots 5 eeuwen terug in de tijd. Terwijl het kaarslicht flikkert, schenken de Gedienstigen het originele Delftsch Kuyten Bier uit grote kannen. Naar Middeleeuwsch gebruik nuttigt u de Maeltyd met uwer Tien Geboden (oftewel de vingers). Vaak is er een Troubadour of ander Vermaeck aanwezig. Stadsherberg de Mol laat de Middeleeuwen herleven ! Het pand, waarin Stadsherberg de Mol is gevestigd, is gebouwd in het Jaar onzes Heeren 1563 . De buitenmuren zijn op de begane grond bijna een halve meter dik, en worden smaller naar gelang men hoger komt. Het “geraamte” van het pand bestaat uit zeer dikke houten balken. Ook de verdiepingsvloeren zijn van hout. Sinds 1979 heeft het pand weer een Middeleeuwsche functie gekregen in de vorm van een Herberg: Stadsherberg de Mol . Sindsdien hebben vele duizenden gasten uit zowel binnen- als buitenland kunnen genieten van de authentieke sfeer in het pand en de Middeleeuwsche Thema-avonden die wij verzorgen.
Stadsherberg de Mol
Molslaan 104
2611 RP Delft

Delft
Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 31 mei 2009 telde de gemeente Delft 96.083 inwoners. Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en het onderzoeksinstituut TNO, vooral als kennisstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. De patroonheilige van de stad is Hippolytus van Rome. Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop, de ‘Delf’, en heet daar ook naar; delven betekent graven. Op de verhoogde plaats waar deze ‘Delf’ de kreekwal van het dichtgeslibde riviertje de Gantel kruiste, was, vermoedelijk sinds de 11e eeuw, een grafelijke vroonhof gevestigd. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, wat nog te zien is aan de omvang van het centrale marktplein.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field