↑ Terug naar Zuid-Holland

Alphen aan de Rijn

Alphen aan de Rijn
Bij het Crazy 88 vrijgezellenfeest draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 spel werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Alphen aan de Rijn onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 vrijgezellenfeest
Het Crazy 88 vrijgezellenfeest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 vrijgezellenfeest
Bij ontvangst in Tapas Restaurant Proto wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 vrijgezellenfeest worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 vrijgezellenfeest uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend vrijgezellenfeest voor een geslaagde middag.

Tapas Restaurant Proto
Lekker dineren en borrelen? Proto biedt u hiervoor de perfect locatie en doet er alles aan om er een onvergetelijk moment van te maken. Gezellig aan tafel, een prettige borrel of een bruisend feest, in ons restaurant hebben wij voor iedere gelegenheid een passende ruimte! Onze zaal op de eerste verdieping biedt ruimte aan groepen tot zestig personen, beschikt over een eigen bar en biedt een prachtig uitzicht op de Oude Rijn. Daarnaast hebben wij beneden in ons restaurant de keuze uit een meer trendy omgeving of juist een klassieke warme sfeer met een capaciteit van 100+. U kunt uw gasten gebruik laten maken van de
menusuggesties van de kok of juist een speciaal voor u geselecteerd arrangement laten bereiden.
Tapas Restaurant Proto
Rijnkade 5
2406 CA Alphen aan den Rijn

Alphen aan de Rijn
De opvallende Alphense hefbrug bij de Gouwesluis over de Gouwe werd eind jaren dertig gebouwd. De Gouwe werd verbreed om de scheepvaartverbinding tussen Amsterdam en Rotterdam te verbeteren. Soortgelijke bruggen werden in Boskoop en Waddinxveen gebouwd. In de Tweede Wereldoorlog zijn er springladingen bij de brug geplaatst om deze indien nodig op te blazen, hetgeen niet nodig bleek te zijn. Door blikseminslag is echter een van de ladingen toch ontploft. In de jaren zeventig is de brug opnieuw fors beschadigd bij een aanrijding door een kraanwagen die 1,5 meter te hoog was. Parallel aan de hefbrug (voor het wegverkeer) ligt een draaibrug voor de trein.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field