↑ Terug naar Zeeland

Vlissingen

Vlissingen
Bij het Crazy 88 arrangement draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 spel werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Vlissingen onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 arrangement als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 arrangement
Het Crazy 88 arrangement duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 arrangement
Bij ontvangst in Het Arsenaal Theater wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 Crazy 88 arrangement worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 arrangement uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Het Arsenaal Theater
Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement? Natuurlijk vraagt dat om een omgeving die wat extra’s te bieden heeft.
Het Arsenaaltheater, gelegen aan het water in hartje Vlissingen, biedt u vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit twee locaties met elk een eigen sfeer: het restaurant en het sfeervolle theater.
Bovendien zijn er zeer regelmatig voorstellingen en optredens in vrijwel ieder genre. In de agenda vindt u hier een compleet overzicht van. U kunt de volledige organisatie van uw festijn in onze leggen, met uw hulp bieden wij een programma aan, dat aansluitend is op uw wensen.
Wanneer u contact met ons op neemt, bespreken we graag met u de eventuele mogelijkheden. Ons sfeervolle café is uitgebreid met een gezellig terras. Met uitzicht op de haven en de stad kunt u pas echt tot rust komen. In ons café kunt u altijd terecht voor een drankje en een lichte snack, of u nu naar een voorstelling gaat of niet. Geniet bijvoorbeeld van een bittergarnituur of onze huisgemaakte kipsaté. Na een bezoek aan een voorstelling in het theater is er altijd gelegenheid om gezellig na te borrelen. Bovendien hebben wij voor u een uitgebreide leestafel.
Na 18.00 uur is ons restaurant geopend, dus voor een smaakvol diner kunt u gewoon blijven zitten.
Voor gezellig dineren kunt u van dinsdag tot en met zondag in ons restaurant terecht. Het restaurant heeft een compleet eigen stijl door de aparte inrichting, die een bijzondere sfeer creëert. U heeft keuze uit vele gangen en buffetten die met grootste nauwkeurigheid zijn samengesteld door onze chef-kok.
Het Arsenaal Theater
Arsenaalplein 1
4381 BL Vlissingen

Vlissingen
Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg (10.500 inwoners), West-Souburg (1000 inwoners) en Ritthem (500 inwoners), al mogen Oost- en West Souburg tot wijken van Vlissingen gerekend worden. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners. In de jaren ’30 wilde burgemeester C.A. van Woelderen de economie van de stad vergroten op basis van de drie pijlers toerisme, haven en industrie. De havens van de stad werden vergroot en Vlissingen werd als badplaats gepromoot. Hiervoor werd een badstrand en een wandelpier opgericht. De pier is op last van de Duitse bezetters in de Tweede Wereldoorlog afgebroken om een landing van de geallieerden te voorkomen. Vlissingen is één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. In de zomermaanden trekken de Boulevards, het Nollestrand en het Badstrand vele toeristen en Vlissingers, zo’n 300.000 mensen per jaar. Op de zuidelijke pier staat een windorgel, dat bestaat uit bamboe pijpen (met diverse gaten). Bij krachtige wind klinkt dit vagelijk als een koor. Het oude centrum telt zo’n 300 monumenten, waardoor de stad de 30e monumentenstad van Nederland is. De stad heeft mede door deze monumenten maar ook door de ligging aan de Westerschelde, de robuuste en ongepolijste gebouwen in het Scheldekwartier en het drukke scheepvaartverkeer op de rede een maritiem karakter. Het spel van water en wind zorgt iedere dag voor een andere sfeer in de stad. De Westerschelde kent veel ondiepe plekken waardoor bij de meeste schepen een loods aan boord komt. Vanaf de boulevards is de beloodsing van de schepen goed te volgen.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field