↑ Terug naar Zeeland

Middelburg

Middelburg
Bij het Crazy 88 uitstapje Middelburg draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 uitstapje werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Middelburg onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 uitstapje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 uitstapje als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 uitstapje
Het Crazy 88 uitstapje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 uitstapje
Bij ontvangst in Grand Café Brooklyn wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 uitstapje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend uitstapje voor een geslaagde middag.

Grand Café Brooklyn
Aan één van de mooiste pleinen van Nederland vindt u Grand Café Brooklyn. Gevestigd op de Markt, in een pand uit de 18e eeuw, is Grand Café Brooklyn een heerlijke plek om tot rust te komen tijdens of na een dagje wandelen of winkelen in de Zeeuwse hoofdstad.
Op onze benedenverdieping, ‘Brooklyn Downtown’, met riant terras en restaurant, serveren wij eenvoudige 12-uurtjes, uitgebreide lunches, tapas en typisch Zeeuwse lekkernijen.
Onze uitgebreide drankenkaart biedt voor elk wat wils, dus ook als u geen trek heeft, is het heerlijk om op ons terras te zitten, onder het genot van een glas wijn of een biertje.
‘s Avonds kunt u bij ons terecht om te genieten van de verrassende gerechten van onze dinerkaart. Gamba’s, maaltijdsalades, grill- en vegetarische gerechten, steak of Zeeuwse mosselen.
En wat later op de avond is het prima natafelen bij Grand Café Brooklyn. De terrasverwarming en de vuurtafels gaan aan, u heeft uitzicht op het verlichte stadhuis van Middelburg en u geniet heerlijk van een kopje thee, een speciale koffie, een likeur of cognac.
Op de eerste verdieping bevindt zich het onlangs geheel gerestyled Brooklyn Heights. Een sfeervolle en veelzijdige locatie voor een luxe borrel met zakelijke relaties, een intieme lunch halverwege de trouwdag, een spraakmakende presentatie of een sensationeel feest.
Grand Café Brooklyn
Markt 81
4331 LL Middelburg

Middelburg
De gemeente Middelburg wil de komende jaren zo’n 400 woningen per jaar bouwen, met name in de nieuwbouwwijken Veersepoort (950 woningen), Mortiere (1200 woningen) en Essenvelt (300 woningen) en uitbreidingen in Sint-Laurens (160 woningen), alsmede op het voormalige Arduin-terrein. Ook wordt er gebouwd in de bestaande stad zoals Park Veldzicht met kantoren en woningen. Op de verleden locatie van Miniatuur Walcheren is er nu een park (Park Molenwater), de gemeente denkt ook aan woningen of een theater.
In de wijk Mortiere wordt ook het amusementspark ZEP gerealiseerd, met een megadisco, het museum Voetbal Experience en het te recentelijk verplaatste Miniatuur Walcheren (nu Mini Mundi). Er is al een bedrijventerrein en er komt een regionaal opleidingencentrum (ROC). Ten zuiden hiervan bevindt zich een woonboulevard in ontwikkeling. Aan de zuid-westzijde van Middelburg worden naast de kazerne van Stadsgewestelijke brandweer, een moskee en een nieuw gebouw van het Leger des Heils gebouwd.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field