↑ Terug naar Zeeland

Goes

Goes
Bij het Crazy 88 afdelingsuitje Goes draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 afdelingsuitje werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Goes onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 afdelingsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 afdelingsuitje
Het Crazy 88 afdelingsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 afdelingsuitje
Bij ontvangst in Grand Café Jersey wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 afdelingsuitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend afdelingsuitje voor een geslaagde middag.

Grand Café Jersey
Hier in het gezellige Goes is alles dichtbij: brede stranden, de Vlissingse boulevard, lounge en shop stad Middelburg, surf- en badplaats Domburg. Maar voor party time blijf je natuurlijk in Goes ……….. bij Jersey! Ons grand café aan de Grote Markt van Goes is natuurlijk ‘the place to be’ voor een heerlijke lunch of diner, een gezellige borrel na het werk, of een op en top stapavond in het weekend. Mis ze niet: onze 25-plus avonden en die helemaal hippe ‘After Work Party’. Een speciale gelegenheid, waarbij u graag enkel en alleen met uw genodigden wilt stilstaan? Kom naar één van onze Amadore Hotels & Restaurants en laat u verrassen met culinair hoogstaande gerechten welke onze top chef-koks voor u bereiden. In één van onze sfeervolle zalen kunnen u en uw gezelschap, volledig privé, genieten van de gerechten welke de top chef-kok voor u met passie heeft bereid. Aan de hand van uw wensen en het seizoen stelt de top chef-kok graag een voor elke gelegenheid passend culinair arrangement samen. Naast de smaakvolle gerechten zorgt het Amadore personeel voor de volledige service. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.
Grand Café Jersey
Grot Markt 28
4461 AJ Goes

Goes
De stad Goes telt 26.920 inwoners (2010), en de gemeente 36.816 inwoners. Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes. Goes is de zusterstad van het Litouwse Panevežys.
Goes is in de tiende eeuw ontstaan aan de rand van een kreek genaamd de Korte Gos. Het op een kreekrug gebouwde dorp groeit snel en reeds in de 12de eeuw is er sprake van een marktplein en een aan Maria gewijde kerk. Door de snelle groei krijgt Goes in 1405 stadsrechten van Willem VI van Holland en in 1417 officieel toestemming om zich te versterken met stadsmuren en een stadsgracht. De welvaart van de stad is gebaseerd op lakennijverheid en de winning van zout, dat uit veen gewonnen wordt. In de zestiende eeuw gaat het Goes minder voor de wind. De verbinding met zee verzandt en in 1554 vernietigt een grote brand het noordwestelijk deel van de stad.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field