↑ Terug naar Utrecht

Zeist

Zeist
Een leuk Crazy 88 spel in Zeist.
Bij Crazy 88 spel draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst worden na uitleg over het Crazy 88 spel de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Zeist onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren. Het Crazy 88 spel is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, uitje ondernemingsraad, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest. Het Crazy 88 spel is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 spel
Het Crazy 88 spel duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 spel
Bij ontvangst bij Grand Café Restaurant Le Baron wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na uitleg van het Crazy 88 spel de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit spel uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Restaurant Le Baron
Graag willen wij ons aan u voorstellen! Wij zijn ‘Restaurant Le Baron’, gelegen op het Rond 5 te Zeist in het voormalige postkantoor. Dit is een prachtige locatie in een trendy barok stijl, voorzien van diverse loungebanken en sfeervolle tafels. Onze deuren zijn geopend sinds februari 2008. ‘Restaurant Le Baron’ is iedere dag geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 24 uur ‘s avonds. Behalve op vrijdag en zaterdagavond, dan zijn wij geopend tot 2 uur ’s nachts! U kunt de gehele dag gebruik maken van de lunch- en dinerkaart. Wij beschikken over ruim 200 zitplaatsen, verdeeld over twee gedeelten die met elkaar verbonden zijn middels een sierlijke toog. Wij hebben een maximale capaciteit van iets meer dan 190 personen. Wij bieden mogelijkheden voor kleine, maar ook grotere gezelschappen. Het pand is voorzien van twee bars, waardoor het mogelijk is om uw partij toch wat afzonderlijk te houden. Er is ook een groot terras aanwezig met 85 zitplaatsen.
Grandcafé Restaurant Le Baron
Het Rond 5
3701 HS Zeist

Zeist
In 1746 stichtten leden van de Evangelische Broedergemeente een nederzetting te Zeist, wat resulteerde in de gebouwen die nu aan het Broederplein en het Zusterplein staan. In de 19e eeuw werd Zeist een geliefde woonplaats voor de rijken en werden er talloze buitenplaatsen aangelegd, zoals Sparrenheuvel, Lenteleven, Ma Retraite en Molenbosch. Vooral in de 20e eeuw werden sommige hiervan ten behoeve van woningbouw gesloopt of verkaveld. Tegelijk kwamen er nieuwe “moderne” gebouwen bij. Getuige bijvoorbeeld het gebouw van de PUEM gebouwd in 1931 Amsterdamse School alsook De Nieuwe Muziekschool van de hand van Gerrit Rietveld gebouwd in 1932; beide gelegen aan de Utrechtse Weg.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field