↑ Terug naar Utrecht

Woerden

Woerden
Bij het Crazy 88 City Game draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken het centrum van Woerden onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 City Game als bedrijfsfeestje,bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 City Game
Crazy 88 City Game duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte

Waar start het Crazy 88 City Game
Waar start het Crazy 88 City Game arrangement? Bij ontvangst in Café Restaurant XO wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na uitleg over het Crazy 88 City Game spel de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team van Crazy 88 City Game. Kortom, een Crazy pakkend City Game voor een geslaagde middag.

Café Restaurant XO
XO heet u welkom in het voormalige kaaspakhuis aan de Meulmansweg 2 in Woerden. Met “Made in Woerden” haalt XO de omgeving in huis: smakelijke producten uit Woerden en omgeving en talenten van Woerden krijgen een podium. Zeven dagen per week geopend voor koffie, lunch & diner. Bij mooi weer kunt u genieten op ons terras. Onze keukenbrigade staat te trappelen om u culinair te verwennen met (h)eerlijke (streek)produkten.
Café Restaurant XO
Meulsmanweg 2
3441 AT Woerden

Woerden
De plaats Woerden stamt uit de Romeinse tijd, Gaandeweg de Middeleeuwen begon Woerden vanaf de 12e eeuw meer versterkt te worden (een slot, wallen, grachten).  Woerden, dat zich in 1572 aan de kant van de Opstand schaarde, werd door de Spanjaarden belegerd: de stad houdt stand en de Spanjaarden breken hun beleg na een jaar op. De stad had tot tweemaal toe zwaar te lijden onder de Fransen. Tegenwoordig beschouwen marktonderzoekers Woerden als gemiddelde gemeente. Hier hebben ze ook de proeven gedaan met de afronding van de Euro op 5 eurocenten en ook werd er een proef gedaan met de Chipcard.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field