↑ Terug naar Utrecht

Utrecht

Utrecht
Een Crazy 88 Utrecht teamuitstapje spelen, bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje..Hoeveel lef hebben uw teamgenoten en hoe is hun creativiteit.
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen. Het Crazy 88 teamuitstapje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een teamuitstapje als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 teamuitstapje
Crazy 88 teamuitstapje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 teamuitstapje
Bij ontvangst in Lofen of  ‘t Oude Tolhuys wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 teamuitstapje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 teamuitstapje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend teamuitstapje voor een geslaagde middag.

Grand Cafe Lebowski
Grand Cafe Lebowskiis een eigentijdse, sfeervolle zaak, waar jong en oud zich voor een lunch, borrel of diner thuis voelen. In het najaar van 1992 is Grand Cafe Lebowski geopend op de plaats van het vroegere paleis. In de kelders zijn hier nog restanten van te zien. Vanuit deze locatie organiseren wij diverse bedrijfsuitjes. Een voorbeeld hiervan is het Wie is de Mol? spel of een city gps tocht door Utrecht. Grand Cafe Lebowski is gelegen midden in het centrum van Utrecht en aan de voet van de Domtoren, Grand Cafe Lebowski staat garant voor een relaxte sfeer, lekker eten en drinken en een meer dan goede service. Naast een uitgebreid drankenassortiment, voeren wij ook een smakelijke en gevarieerde borrelhappen-, lunch- en dinerkaart. Borrelen, dineren, feesten of gewoon even een pilsje pakken: bij ons kan het allemaal. Kortom een leuke locatie voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.
Grand Cafe Lebowski
Domplein 17
3512 JD Utrecht


‘t Oude  Tolhuys
Het Oude Tolhuys is landelijk gelegen aan de rand van de stad Utrecht, tussen stadion Galgenwaard en universiteitscentrum De Uithof.
Door haar centrale ligging, in het hart van Nederland en langs de bossen van Amelisweerd, is Het Oude Tolhuys een zeer geschikte plaats voor het houden van de meest uiteenlopende bijeenkomsten.
Een bezoek aan dit gastvriendelijke restaurant en zalencentrum is dan ook zeer op zijn plaats, wanneer u even uit het drukke stadsgewoel wilt ontsnappen of wanneer uw gasten uit diverse windrichtingen moeten komen.
Het Oude Tolhuys kan het haar gasten op diverse manieren naar de zin maken. Of het nu gaat om gezellig te genieten van een goede kop koffie op het terras, het houden van een cursus voor twintig of meer personen of het vieren van een uitbundig feest met meer dan driehonderd deelnemers.
Wij hopen dat wij ook u van onze gastvrijheid kunnen laten genieten.
‘t Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13 -15
3584 AD Utrecht

Utrecht
Utrecht ligt centraal in Nederland en is ook het economische middelpunt. De Domtoren van Utrecht is met ruim 112 meter het hoogste kerkelijke gebouw in Nederland. Aan de bouw van deze toren werd begonnen na de grote stadsbrand van 1253. In 2007 werd Utrecht en Milleniumgemeente. Leden van de studentencorpsen mogen niet onder de Domtoren door het gerucht dat er een corpslid van deze toren was gesprongen en boven op een ander corpslid terecht was gekomen die daardoor overleed. Hiervoor is nooit enig bewijs gevonden maar blijft een hardnekkig gerucht. Utrecht heeft een historisch centrum, dat grotendeels nog door een singel wordt omringd. Van zuid naar noord lopen de Oudegracht en de Nieuwegracht, die uniek zijn vanwege de werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field