↑ Terug naar Utrecht

Houten

Houten
Bij het Crazy 88 City Game draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Er word eerst uitgelegd hoe het Crazy 88 spel werkt waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Houten onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een City Game als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 City Game
Crazy 88 City Game duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 City Game
Bij ontvangst in Restaurant De Roskam of Restaurant PLEIN 22 wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 City Game worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 City Game uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend City Game voor een geslaagde middag.

Restaurant De Roskam
Restaurant en Zalen De Roskam in de oude dorpskern van Houten sluit prima aan op het geschetste beeld van de plaats. Modern, flexibel en professioneel als horeca-exploitatie, maar met gevoel voor trends van vroeger die door bewezen succes tijdloos zijn geworden.
Zonder de inrichting en uitstraling enig geweld aan te doen, zijn de Voor Suite en de Achter Suite te combineren tot één grote ruimte: De Grote Suite, een bijzondere ruimte met twee bars, een open haard en een dansvloer.
Daarnaast is er nog de intieme Kleine Suite voor kleinschalige bijeenkomsten.
De verschillende zalen zijn, al naar gelang het aantal personen, geschikt voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, recepties, een intiem familiediner of iedere andere door u te bedenken aanleiding.
Restaurant de Roskam
Plein 25
3991 DL Houten

Restaurant PLEIN 22
Een eet- en drinkgelegenheid waar iedereen zijn honger kan stillen en zijn dorst kan lessen … De ongedwongen sfeer en gehele entourage van PLEIN 22 dragen ertoe bij dat u zich in alle opzichten thuis en toch ook weer uit voelt. Of u iets te vieren heeft of gezellig wilt borrelen; PLEIN 22 biedt voor ieder wat wils. Binnen bij de open haard of buiten in de binnentuin.
Vanaf donderdag 1 september a.s. is Plein 22 ook geopend voor de lunch. Om kennis te laten maken met onze lunchkaart bieden wij u een welkomstarrangement aan. Onze menukaart bevat verschillende soepen, koude, warme en nagerechten die qua portionenring en prijs gelijk zijn.
Restaurant Plein 22
Plein 22
3991 DL Houten

Houten
Ten westen van de huidige bebouwde kom staat Kasteel Heemstede. In 1987 werd het door een brand zwaar beschadigd. De naam Houten is afgeleid van “Haltna”, dat mogelijk “woonplaats in het bos” betekent. In 1966 werd Houten wegens zijn ligging nabij Utrecht en de spoorlijn naar ‘s-Hertogenbosch aangewezen als groeikern. Begin jaren zeventig had het toenmalige dorp zo’n 4.000 inwoners.Vanaf 1979 werden 10.000 nieuwe woningen gebouwd en de bevolking groeide tot ruim 30.000 inwoners.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field