↑ Terug naar Utrecht

Hilversum

Hilversum
Crazy 88 daguitstapje spelen in Hilversum.
Bij het Crazy 88 daguitstapje draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over het Crazy 88 daguitstapje waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Hilversum onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 daguitstapje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een daguitstapje als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 daguitstapje
Crazy 88 daguitstapje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 daguitstapje
Bij ontvangst in Grand Café Le Journal of Restaurant de Smidse wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 daguitstapje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 daguitstapje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend daguitstapje voor een geslaagde middag.

Grand Café Le Journal
In het immer rumoerig hart van Hilversum vindt u in het inmiddels monumentale pand van de Gooi-Eemlander Grand~Café Le Journal. Le Journal biedt zittend plaats aan zo’n 150 gasten, verdeeld over de airconditioned bovenverdieping, beneden en het terras. Uit eten met z´n tweeën of juist met een groter gezelschap, bij ons is het mogelijk. Het inmiddels beproefde recept van drie gangen is een weergaloos succes in het Gooi en zijn omstreken. Grand café Le Journal is zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest. Le Journal nodigt u uit, om te komen genieten van ons ruime assortiment wijn en bier en laat u tevens verrassen door onze bijzonder vriendelijke prijzen!
Grand Cafe Le Journal
Groest 21
1211 CZ Hilversum

Restaurant de Smidse
Zoals de naam al doet vermoeden bent u te gast in een voormalige smederij die de bevolking van Hilversum in vroegere tijden voorzag van smeedwerk. Al geruim 33 jaar smeden we heerlijke gevarieerde gerechten voor iedereen. Ons restaurant voert een uitgebreide kaart voor lunch en diner met een goede prijs-kwaliteit verhouding in een prettige ambiance. Ook voor een kop koffie met gebak of een borrel met een hapje kunt u uitstekend bij ons terecht. HIGH TEA!!! Op reservering kunt u genieten van een heerlijke High tea bij de Smidse. Deze lekkernijen zijn goed te combineren met een dagje shoppen in Hilversum! (U kunt dit natuurlijk ook cadeau doen aan familie of vrienden) De High tea bestaat uit: Sandwiches, scones, slagroom, friandises, stukje taart, stukje quiche, verse jus dórange, pot thee (smaken naar keuze), Pain aux raisen en een chocolade croissant. Heeft u iets te vieren, een vergadering of een bedrijfsuitje? Bij ons kunt u terecht met grote en kleine groepen.Wij beschikken over een bovenverdieping waar wij plaats bieden aan maximaal 40 personen. Ons restaurant beneden is op te splitsen in 2 gedeeltes, namelijk de serre die plaats bied aan 70 personen, en het oude restaurant gedeelte dat tevens plaats bied aan 70 personen. Wilt u met uw gezelschap gebruik maken van een lunch, diner of borrel, Ook buiten onze openingstijden zijn er mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Wij bieden ook de mogelijkheid om het restaurant of 1 specifieke zaal te huren, zonder dat u gebruik maakt van onze faciliteiten!
Restaurant de Smidse
Oude Doelen 58
1211 CJ Hilversum

Hilversum
Hilversum is tegenwoordig vooral bekend als omroepstad. De grootste concentratie is te vinden op het Media Park in Hilversum-Noord.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field