↑ Terug naar Utrecht

Baarn

Baarn
Crazy 88 Familiefeest spelen in Baarn.
Bij het Crazy 88 familiefeest draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over het Crazy 88 familiefeest waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Baarn onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 familiefeest is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 Familiefeest
Crazy 88 familiefeest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Familiefeest
Bij ontvangst in Eethuys – Café De Generaal wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 familiefeest worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 familiefeest uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend familiefeest voor een geslaagde middag.

Eethuys – Café De Generaal
Eethuys-Cafe “De Generaal” is gesitueerd in het stijlvolle monumentale pand uit 1870 dat in haar oorspronkelijke functie jarenlang dienst heeft gedaan als station Baarn, inclusief wachtkamer voor de Koninklijke familie. Het restaurant grenst aan het populaire wandel- en fietsgebied het Baarnsche Bos en is gemakkelijk bereikbaar met de trein of de auto (parkeren gratis).
Eethuys-Cafe “De Generaal” is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. De keuken is vanaf 12:00 geopend, waarna het ook mogelijk is om uit de zeer gevarieerde menukaart te bestellen. Het restaurant beschikt over een twee ruime zalen en een groot terras. In de zomer is het mogelijk, zolang het weer het toelaat, om buiten te dineren. Reserveren is niet noodzakelijk bij “De Generaal”, maar wordt echter wel aangeraden.
Eethuys-Café de Generaal
Lt. Generaal van Heutszlaan 5
3743 JL Baarn

Baarn
Baarn  ligt aan de Utrechtse kant van de grens tussen Utrecht en Noord-Holland. Het is gelegen aan de enige rivier die compleet in Nederland ligt met zijn bron en uitmonding. De oorsprong van Baarn ligt in de 12de eeuw toen de bestaande dorpen te klein werden om in de behoefte naar grondstoffen te voorzien. Baarn kreeg omstreeks 1350 stadsrechten maar geen poortrechten waardoor er geen stadswal of muur gebouwd is.  Baarn is altijd aantrekkelijk geweest voor Amsterdamse kooplieden die er villa’s en buitenverblijven bouwden.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field