↑ Terug naar Utrecht

Amersfoort

Amersfoort
Een Crazy 88 personeelsuitje spelen in Amersfoort, bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje..Hoeveel lef hebben uw teamgenoten en hoe is hun creativiteit.
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen. Crazy 88 personeelsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een personeelsuitje als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 personeelsuitje
Crazy 88 personeelsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 personeelsuitje
Bij ontvangst in Grand Café Hemels, Grand Café Quignon wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 personeelsuitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 personeelsuitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend personeelsuitje voor een geslaagde middag.

Grand Café Hemels
De startlocatie Grand Café & Restaurant Hemels. Je kunt bij hier ontbijten, lunchen, borrelen en een High Tea nuttigen. Vanaf 17.00 uur kun je een keuze maken uit de dinerkaart en onze hemelse wijnkaart. Herfst & koude dagen vragen om een passend menu: onze herfstkaart. Kom snel proeven en genieten van onze heerlijke gerechten met bijpassende wijnen of laat je eens verrassen met ons twee, drie of vier gangen verrassingsmenu. Hemels & onze Hemelse keuken zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. Heel graag tot ziens in ons Grand Cafe & Restaurant Hemels.
Grand Café Hemels
Langestraat 63
3811 AC Amersfoort

Grand Café Quignon
Een grand café dat ieder moment van de dag een bezoek waard is. De centrale ligging aan één van de mooiste en idyllische pleintjes van Amersfoort, de prettige en informele ambiance en het prachtige terras maken Grand Café Quignon aantrekkelijk voor een breed publiek.U kunt bij ons niet alleen terecht voor een lekker glaasje wijn of een van onze speciale Brandbiertjes van de tap, maar ook voor een voortreffelijke lunch of diner. Op vrijdag- en zaterdagavond wordt Grand Café Quignon omgebouwd tot een waar swingpaleis en op zondag zijn er geregeld live optredens en thema feesten. Quignon is ook zeer geschikt voor een vergadering, een presentatie of een bedrijfsborrel. Tevens is Quignon ook af te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft of een bedrijfsfeest.
Qiugnon
Groenmarkt 8
3811 CP Amersfoort

Amersfoort
Amersfoort is een groeistad en heeft een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland.
De economie is na een achterstand na de 2de wereldoorlog sinds 1970 sterk gegroeid omdat het als groeikern werd aangemerkt.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field