↑ Terug naar Overijssel

Raalte

Raalte
Een Crazy 88 Feest spelen in Raalte bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje..
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen.Het Crazy 88 Feest  is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Feest als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 Feest
Het Crazy 88 Feest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Feest
Bij ontvangst in Bar & Braserie Zwakenberg wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 Feest uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend feest voor een geslaagde middag.

Bar & Brasserie Zwakenberg
Bar & Brasserie, Zalen Zwakenberg is plek waar mensen, sferen en smaken elkaar ontmoeten. Ons bedrijf heeft een mooie moderne Bar & Brasserie maar ook verschillende sfeervolle zalen en door deze combinatie ontstaan er veel verrassende mogelijkheden voor u als gast. De Bar & Brasserie is ingericht in mooie warme tinten en brengt u direct in een ontspannen en relaxte sfeer. De Brasserie is een ideale plaats om te genieten van een lichte lunch of feestelijk diner met collega’s, vrienden of familie. Na het diner kunt u gezellig naborrelen in de sfeervolle Bar. Een soort “eat, meet & greet”, een nieuwe dimensie van uitgaan! Wij bieden u ook graag een goed georganiseerde party of receptie in één van onze zalen of loungebar. Uw feest, vergadering of presentatie wordt door ons ervaren team tot in de puntjes geregeld. Wilt u uw gasten iets lekkers te eten aanbieden? Ons culinaire team kookt voor 50 maar ook voor 500 personen. Heeft u iets te vieren bij u op locatie? Wij verzorgen de totale happening. Uiteindelijk weten wij dat er geen grenzen bestaan voor uw droomfeest.
Bar & Brasserie Zwakenberg
Schoolstraat 11
8102 EL Raalte

Raalte
De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field