↑ Terug naar Overijssel

Oldenzaal

Oldenzaal
Een Crazy 88 uitje spelen in Oldenzaal bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje..
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen. Het Crazy 88 uitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Crazy 88 uitje
Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 uitje
Bij ontvangst in Hotel ter Stege wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 uitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend uitje voor een geslaagde middag.

Hotel ter Stege
De kamers in Hotel Ter Stege hebben kabel-tv, een bureau en een eigen badkamer met toiletartikelen Een dag of weekend Oldenzaal is de moeite waard voor jong en oud. In de binnenstad vindt u twee overdekte winkelcentra en verschillende winkelstraten die een diversiteit aan winkels bieden. Op diverse plekken in de stad kunt u tijdens het winkelen neerstrijken voor een kopje koffie. De meeste cafés in Oldenzaal zijn gevestigd rond de Groote Markt; de garantie voor een gezellige avond. De verscheidenheid aan goede restaurants zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is wanneer het eten betreft. Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd in het Bourgondische Oldenzaal. Een van de bekendste evenementen is carnaval. Op carnavalszondag is Oldenzaal gastheer voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht die jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers trekt. De stad staat bekend om dit feest der zotten, maar ‘n Boeskool is Los, Dit hotel ligt aan het marktplein van Oldenzaal en heeft een restaurant en een bar met een groot terras. Enschede en Hengelo liggen op 20 minuten rijden met de auto. Er is gratis WiFi beschikbaar. Gasten kunnen genieten van heerlijke internationale gerechten op het terras van het restaurant. Het hotel heeft ook een levendige bar, waar warme en koude drankjes en versnaperingen worden geserveerd. Hotel Ter Stege ligt temidden van cafés, restaurants en winkels in Oldenzaal.
Hotel ter Stege
Marktstraat 1
7571 ED Oldenzaal

Oldenzaal
Oldenzaal heeft twee grote winkelcentra, In den Vijfhoek en De Driehoek. Oldenzal is omgeven door een heuvelig parkachtig landschap waarbij de Tankenberg als onderdeel van de Oldenzaalse stuwwal met zijn 85 meter de hoogste “berg” van Overijssel is.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field