↑ Terug naar Overijssel

Kampen

Kampen
Het Crazy 88 afdelingsuitje met zijn gekke opdrachten spelen in het centrum van Kampen.
Wat dacht u er van om een Crazy 88 straat act op te voeren of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”. Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst. Alles komt aan op het lef, inzicht en creativiteit van de teamleden. Het Crazy 88 afdelingsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 afdelingsuitje als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 afdelingsuitje
Het Crazy 88 afdelingsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 afdelingsuitje
Bij ontvangst bij Restaurant De Vijfsprong Eten & Drinken of Grand Café De Majesteit wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Restaurant De Vijfsprong Eten & Drinken
De Vijfsprong Eten en Drinken is de ideale locatie voor uw zakelijke besprekingen. U kunt voor uw zakenlunch terecht in onze huiskamer. Hier kunt u in een huiselijke, ontspannen omgeving uw zaken bespreken, zonder dat u hierbij gestoord wordt door winkelend publiek. Ook voor een zakelijk diner in de avond bieden wij hiervoor de mogelijkheid. Voor vergaderingen hebben wij speciale all-inclusieve arrangementen. Onze huiskamer is van alle gemakken voorzien om uw vergadering, presentatie of training goed te laten verlopen.
Restaurant De Vijfsprong Eten & Drinken
Plantage 1
8261BV Kampen

Grand Café De Majesteit
Midden in het centrum, en op het gezelligste plein van Kampen, zit Grand Café en Eetcafé De Majesteit. Een unieke plek voor een gezellig kopje koffie, een vergadering, een borrel, uitermate geschikt voor lunch en diner en wat dacht u van het vieren van uw bruiloft! De ruime opzet, de sfeervolle aankleding en de uitstekende ligging zorgen voor een ideale gelegenheid om er even uit te gaan. Ook de allerkleinsten zijn bij ons van harte welkom. Lekker even spelen, zodat u even lekker tot rust komt! Wat wilt u nog meer. En niet te vergeten, kinderwagens kunt u ruim parkeren in ons pand en wij hebben ook nog eens een verschoningsplek voor de allerkleinsten! Ook is ons pand rolstoelvriendelijk, voor de minder valide gasten. Op onze website kunt u alle informatie vinden over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij heten u graag van harte welkom!
Grand Café – Eetcafé De Majesteit
Hofstraat 124-126
8261 BP Kampen

Kampen
Kampen ligt in de Kop van Overijssel ( Noordwest Overijssel ) en is ook de grootste plaats in dit gebied.
Kampen was ten tijde van de hoogtijdagen van de Hanzesteden een van de machtigste en toonaangevende handelssteden van Noordwest Europa.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field