↑ Terug naar Overijssel

Hengelo

Hengelo
Bij het Crazy 88 City Game draait alles er om hoe creatief u bent, en hoeveel lef en inzicht er getoond wordt. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Hengelo onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren. Het Crazy 88 City Game is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 City Game,  bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 City Game
Het Crazy 88 City Game duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 City Game
Bij ontvangst in Grand Café De Twee Wezen wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 City Game  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 City Game uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Grand Café De Twee Wezen
Het hotste grand café in de regio Twente. Schitterend en aangenaam gelegen in het winkelhart van Hengelo. Twee oude gebouwen zijn samengevoegd tot een uniek en stijlvol Grand Café. Bij Grand Café “De Twee Wezen” staat eten en drinken in het teken van ouderwetse gezelligheid in een nieuw jasje. Het interieur van Grand café “De Twee Wezen” is sfeervol, warm en ruimtelijk; veel spiegels, huiselijke details, imposante lampen, kolossale bloempotten en lichtzuilen. Als mede vele rode tinten die zorgen voor een gezellige en aangename omgeving.
U kunt natuurlijk ook gewoon even heerlijk genieten op het zonnige terras met vrienden en bekenden. Of een kopje koffie drinken aan de leestafel met ’n verscheidenheid aan tijdschriften en nieuwsbladen. En natuurlijk niet te vergeten: lekker “loungen” bij de open haard. Grand café “De Twee Wezen” laat zich vooral typeren door een spontane en vriendelijke sfeer. U voelt zich als gast direct thuis en kunt ongedwongen genieten van de gezellige ambiance. Er zijn legio momenten die feestelijk gevierd kunnen worden. Vraag naar de mogelijkheden en de speciale arrangementen. De Basiliek-Bar, de Caroline- en de Catherina-zaal, allen op de 1e etage, zijn “exclusief” af te huren voor vergaderingen, trainingen, private dining, feesten, borrels, recepties of een groepslunch. Vanuit alle ruimtes kunt u genieten van het panoramisch zicht op de St. Lambertus basiliek. De locatie is goed bereikbaar. Op loopafstand, achter de Lambertus basiliek en in de Parkeergarage de Brink, is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Grand Café De Twee Wezen
Burgemeester Jansenplein 23-24
7551 EC Hengelo Ov

Hengelo
Hengelo OV heeft een ideale ligging  in het midden van Twente, in een bosrijke omgeving.De stad staat garant voor een aangenaam en veilig leefklimaat. Verras uzelf en maak kennis met het veelzijdige karakter van Hengelo. Deze stad biedt voor elk wat wils. Hengelo heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en op modegebied is Hengelo dé stad in Twente. Jaarlijks terugkerende evenementen als de Nacht van Hengelo, het Straattheaterfestival en Tropical Night trekken bezoekers uit de wijde omgeving. Hengelo beschikt over een prachtig atletiekstadion: het FBK-stadion. FC Twente heeft daar ook haar trainingscomplex. In het FBK-stadion vindt jaarlijks het grootste atletiekevenement van Nederland plaats, de FBK-Games.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field