↑ Terug naar Overijssel

Hardenberg

Hardenberg
Bij het Crazy 88 spel draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over het Crazy 88 spel waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Hardenberg onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 spel is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 spel
Het Crazy 88 spel duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 spel
Bij ontvangst in Grand Café Den Herdenbergher wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 spel uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend spel voor een geslaagde middag.

Den Herdenbergher
Aan de rand van het centrum van Hardenberg vindt u Grand Café Den Herdenbergher. Den Herdenbergher staat voor een gezellige, ontspannen sfeer, een hartelijke bediening en een sfeervolle ambiance. In deze warme entourage is het mogelijk om heerlijk en met hoge kwaliteit te lunchen en/of te dineren, gezellig een borrel te drinken in het Grand Café, aan de bar of op ons grote terras of te genieten van de gezelligheid op de avonden waarin wij live-muziek organiseren. Ons Grand Café is elk moment van de dag een bezoek waard. Of u ‘s ochtends onder het genot van een vers kopje koffie de krant wilt lezen, ‘s middags heerlijk wilt lunchen, in de namiddag een lekkere borrel wilt drinken, vervolgens de menukaart erbij pakt om met hoge kwaliteit te dineren, of met vrienden en familie tot in de late uurtjes een gezellig avondje uit wilt hebben, het is allemaal mogelijk in het Grand Café van Den Herdenbergher! Tevens heeft Den Herdenbergher verschillende zalen. De Gelagkamer bevindt zich in het verlengde van het Grand Café. De gezellige ruimte, die door middel van grote deuren zowel verbonden is met het Grand Café als met de andere zaal, de Kruuke, is een zeer geschikte locatie voor allerlei feesten, partijen, buffetten, vergaderingen en overige zakelijke bijeenkomsten.
Den Herdenbergher
Oosteinde 32
7772 CB Hardenberg

Hardenberg
In de naoorlogse jaren is het centrum van Hardenberg gemoderniseerd waardoor het oorspronkelijke karakter grotendeels verloren is gegaan. Door de toegenomen industrie is Hardenberg behoorlijk gegroeid. Een groot aantal nieuwe winkels en appartementen rond het marktplein is in 2008 gereed gekomen. Ook wordt er een nieuw gemeentehuis gebouwd in een nieuw aan te leggen park. Daarnaast worden er nieuwe woningen gebouwd in het gebied Marsch-Kruserbrink. De verkeersinfrastructuur van Hardenberg wordt in de komende jaren verbeterd.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field