↑ Terug naar Overijssel

Enschede

Enschede
Crazy 88 stadswandeling Enschede
Bij de Crazy 88 stadswandeling draait alles er om hoe creatief u bent, en hoeveel lef en inzicht er getoond wordt. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Enschede onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren. De Crazy 88 stadswandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 stadswandeling als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 stadswandeling
De Crazy 88 stadswandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 stadswandeling
De Crazy 88 stadswandeling start bij ontvangst in Fellini. In Fellini wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na uitleg over de Crazy 88 stadswandeling de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van deze stadswandeling uitwisselen. Wie o wie is het winnende team van de Crazy 88 stadswandeling. Kortom, een Crazy pakkend stadswandeling voor een geslaagde middag.

Fellini
Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita. Naamgever is Federico Fellini, één van de markantste regisseurs van de 20e eeuw. Omdatwe in een voormalige bioscoop zijn gevestigd, maar ook omdat de zaak veel kenmerken van een goede film in zich draagt. Met dat verschil dat je als gast nu zelf het scenario schrijft. Maar de basiselementen liggen voor je klaar. Zoals de entourage, die uitnodigt om al je zintuigen continu op scherp te stellen. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan. En natuurlijk de spanning, die naarmate de dag vordert wordt opgebouwd. In Fellini ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen. Met boeiende personages die met regelmaat bijzondere dingen meemaken. We heten je van harte welkom!
Fellini
Bolwerkstraat 2
7511 GP Enschede

Enschede
Enschede ontstond in de vroege middeleeuwen als agrarische nederzetting rond een klein kasteel. Enschede groeide uit tot het belangrijkste centrum van textielproductie in Nederland. Na het verdwijnen van de textielindustrie in de jaren 60 en 70 ontwikkelde Enschede zich tot dienstencentrum. De binnenstad werd vanaf de jaren 80 gerevitaliseerd door de aanleg van een autovrij stadserf en het invullen van vrijgekomen industrieterreinen met woningen, winkelcentra en kantoren.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field