↑ Terug naar Overijssel

Deventer

Deventer
Crazy 88 familiedag spelen in Deventer.
Bij de Crazy 88 familiedag draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over de Crazy 88 familiedag waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Deventer onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. De Crazy 88 familiedag is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 familiedag als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 familiedag
De Crazy 88 familiedag duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 familiedag
Bij ontvangst in Fred en Douwe Deventer wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 familiedag  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van deze familiedag uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Crazy 88 familiedag voor een geslaagde middag.

Fred en Douwe
Fred en Douwe stijlvol en ongedwongen. In Fred & Douwe Deventer Citylounge tref je een relaxte huiskamersfeer met grote fauteuils en banken. Met onze huiskamersfeer streven wij er naar voor iedereen toegankelijk te zijn, net als in je eigen huiskamer, en onze faciliteiten daarop aan te passen. Zo is er onbeperkt gratis internet via ‘ON’, zijn de meubels ruim opgesteld voor minder validen en kinderwagens, is er een minder validentoilet op de begane grond en een overvloed aan speelgoed voor de allerkleinsten. Wij hebben zelfs in de weekenden een heuse ballenbak waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen! Vanuit deze locatie wordt o.a. ook het Wie is de Mol spel, City GPS tocht en het Moordspel georganiseerd.
Fred en Douwe
Brink 28
7411 BS Deventer

Deventer
Deventer is een bezienswaardige stad met een monumentaal centrum. Het middelpunt van de binnenstad wordt gevormd door de Brink, een langgerekt marktplein omzoomd door bomen en terrassen. Het is het grootste stadsplein in Nederland en herbergt diverse monumentale panden en objecten.Aan het plein bevinden zich verder veel horecagelegenheden. Elk jaar wordt er het grootste boekenmarkt van Europa gehoudenin het centrum en de IJsselkade.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field