↑ Terug naar Overijssel

Almelo

Almelo
Crazy 88 City Game spelen in Almelo.
Bij deCrazy 88 City Game draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over de Crazy 88 City Game waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Almelo onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. De Crazy 88 City Game is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 City Game als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 City Game
De Crazy 88 City Game duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 City Game
Bij ontvangst in Theaterhotel Almelo wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 City Game  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 City Game uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend City Game voor een geslaagde middag.

Theaterhotel Almelo
De unieke combinatie van hotel, restaurant, vergader- en congrescentrum maken de mogelijkheden van het Theaterhotel eindeloos. Van informele borrels of personeelsfeesten tot een grootse bruiloft, de locatie en ervaren medewerkers bieden u alle faciliteiten die u nodig heeft! De diversiteit van de zalen maken de mogelijkheden van evenementen onbeperkt. De vele professionele faciliteiten en de capaciteit tot 3.500 personen, maken het organiseren en realiseren van meetings tot een aangenaam geheel. Ervaar de pure luxe en geniet van de sfeervolle ambiance!
Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo

Almelo
Culturele aangelegenheden in Almelo zijn onder meer het Theaterhotel, het Preston Palace (hotel en vermaak in het voormalige Ireneziekenhuis – eigendom van Hennie van der Most) en het oude, voormalige Sint-Elisabethziekenhuis dat deels dienst doet als huisvesting van de Almelose Muziekschool en Hof 88, een cultureel centrum. In Hof 88 worden theatervoorstellingen, muziekuitvoeringen en films getoond.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field