↑ Terug naar Noord-Holland

Zandvoort

Zandvoort
Outdoor uitje Crazy 88 spelen in Zandvoort.
Bij het Outdoor uitje Crazy 88 draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over het Crazy 88 spel waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Zandvoort onveilig en moeten verschillende Crazy 88  opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Outdoor uitje Crazy 88 is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

 

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Outdoor uitje Crazy 88 als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

 

Outdoor uitje Crazy 88
Het Outdoor uitje Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

 

Start Outdoor uitje Crazy 88
Bij ontvangst in Club Nautique wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Outdoor uitje Crazy 88 worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Outdoor uitje Crazy 88 uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Outdoor uitje voor een geslaagde middag.

 

Club Nautique Zandvoort
Club Nautique is een trendy strandpaviljoen aan de noordelijke boulevard Barnaart in Zandvoort. Dichtbij het circuit en op loopafstand van het station en het centrum. Club Nautique heeft een mediterrane uitstraling en staat bekend om de verrassende en sprankelende menukaart. Lekker ontbijten, lunchen of dineren op het terras of in het paviljoen, met de zee altijd binnen handbereik. Er is bij ons veel mogelijk, van BBQ’s voor kleine gezelschappen tot bedrijfsfeesten voor 500 personen. Als niet alledaagse trouwlocatie is Club Nautique in opkomst. Het paviljoen veroverde met een eigenzinnig concept een belangrijke plaats in het Zandvoortse strandleven. Beleef Zandvoort zoals het eigenlijk is bedoeld!
Club Nautique
Boulevard Barnaart 23
2041 JA Zandvoort

 

Zandvoort
De plaats leeft van het toerisme, en is ook bekend van een Formule 1-racecircuit, het Circuit Park Zandvoort. Langs de verschillende boulevards zijn op het strand doorlopend strandtenten te vinden, die veel dagjesmensen trekken. De meeste strandpaviljoens zijn familie- bedrijven. In februari wordt alles opgebouwd en de paviljoens gaan per 1 maart open voor het publiek. 1 oktober moet het paviljoen weer verwijderd zijn.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field