↑ Terug naar Noord-Holland

Volendam

Volendam
Outdoor Crazy 88 uitje spelen in Volendam.
Bij het Outdoor Crazy 88 uitje draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over het Outdoor Crazy 88 uitje waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken Volendam onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Outdoor Crazy 88 uitje is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Outdoor Crazy 88 uitje als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Outdoor Crazy 88 uitje
Het Outdoor Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Outdoor Crazy 88 uitje
Bij ontvangst in Restaurant Café De Dijk of Bistro Lotje aan de Haven wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Outdoor Crazy 88 uitje  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Outdoor Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Outdoor uitje voor een geslaagde middag.

Restaurant Café De Dijk
Net even anders! Aan de karakteristieke haven van Volendam ligt Grand Café Restaurant De Dijk. Een prachtige plek voor een Outdoor Crazy 88 uitje en om op het terras te genieten van een hapje, drankje of een heerlijk diner met uniek uitzicht op de gezellige bedrijvigheid van de wereldberoemde Dijk en het IJsselmeer. Ons Grand Café-Restaurant is vanaf ‘s morgens geopend, wanneer onze eerste gasten een geurige kop koffie of cappuccino drinken met slagroom en gebak. ‘s Middags bieden wij een uitgebreide lunchkaart en ‘s avonds kunt u heerlijk dineren in ons à la carte restaurant met klassieke en eigentijdse gerechten. Kortom, om uitgebreid en lekker te eten in Volendam heeft u ver genoeg gezocht! Ook kan Grand Café-Restaurant De Dijk u een geheel dagarrangement aanbieden, aangepast aan uw wensen. Fietsen, een boottocht Volendam, lekker varen op het IJsselmeer of culturele bezienswaardigheden, alles behoort tot de mogelijkheden.Ons team zal alles in het werk stellen om uw verblijf tot een geslaagd evenement te maken!
Café de Dijk
Haven 108
1131 EV Volendam

Bistro Lotje aan de Haven
In het hart van Volendam ligt bistro Lotje aan de Haven. De ideale locatie om met smaak te genieten van heerlijke kleine en grotere gerechten. Geen 4 sterren restaurant met onbegrijpelijke spijzen, maar wel botermalse biefstukken, verse visgerechten, frisse salades, verrukkelijke broodjes en een goed glas wijn. De bondige, maar gevarieerde lunch- en menukaart staat gevuld met lekkernijen. Van snel tussendoortje tot avondvullend verwenprogramma voor groepen,  is Lotje aan de Haven toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt zonder fratsen. We bieden een compacte, maar ijzersterke lunch- en menukaart met gerechten die geproefd moeten worden. Waarom? Omdat er een kok in onze keuken werkt, die zijn vak verstaat. Hij bakt de biefstukken malser dan je moeder en laat je met zijn vis- en vleesspecialiteiten van de ene verbazing in de andere vallen. Zijn buitengewone kwaliteit komt voort uit passie, deskundige kooktechniek, werken met eerlijke en verse ingrediënten en een goed gebruik van de juiste kruiden. Het goddelijke resultaat op je bord prikkelt de zintuigen. Overbodige culinaire franjes laten we achterwege, zodat onze delicatessen ook nog eens prettig geprijsd zijn. Kom gauw proeven en overtuig jezelf.
Bistro Lotje aan de haven
Haven 148
1131 EW Volendam
Volendam
Volendam heette oorspronkelijk Vollendam. De toeristen komen van overal over de wereld om de lang vergeten klederdracht en de vissersboten te zien.
Volendam is ook bekend door de “palingsound” en de artiesten zoals Nick & Simon, Jan Smit, de 3 J’s en BZN.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field