↑ Terug naar Noord-Holland

Purmerend

Purmerend
Een Crazy 88 competitie spelen in Purmerend bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje..
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen. De Crazy 88 competitie is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest als competitie te organiseren.

Crazy 88 competitie
De Crazy 88 competitie duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 competitie
Bij ontvangst in Barbeque de Jongen Koning wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van de Crazy 88 competitie worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van deze Crazy 88 competitie uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend competitie uitje voor een geslaagde middag.

Barbeque de Jongen Koning
Het Barbequehuis De Jongen Koning bied u een unieke manier van uit eten aan gezellig samen barbecuen rond de tafel.Bij ontvangst geven wij graag uitleg over hoe je het best kan Barbecuen, Gourmetten of een van onze andere vormen van samen tafelen en u heeft alle tijd om uit te vinden hoe lekker alles is. Wat kunt u verwachten: Er is als voorgerecht een huis gemaakte soep buffet, daar na een uitgebreid vlees (10 Soorten), vis (4 Soorten), salade (6 Soorten) en sausen buffet waar u zelf bepaald wat en hoeveel u eet. Daarbij serveren wij stokbrood, kruiden boter en friet. Ook voor vegetariërs is keus ten over. Erg gezellig of u nu met 2 of een grotere groep komt. barbecuen doe je met vrienden, familie, collega’s of…de hele club: gezellig eten en drinken rondom de bbq, zowel de lekkerste vlees spiesen maken en roosteren, als de smakelijkste vis pannetjes bereiden op de bbq. Ook hebben we uitgebreide Gourmet, Gril en Fondue mogelijkheden, dus voor ieder wat wils.
Barbeque de Jongen Koning
Koemarkt 36-38
1441 DD Purmerend

Purmerend
Purmerend was rond 1340 een gehucht, maar kwam daarna tot bloei. De stad kreeg het recht op twee jaarmarkten en een weekmarkt, en sinds de 16e eeuw de bekende veemarkt. Van een plaats die voornamelijk gericht was op visserij en scheepvaart was begin 18e eeuw een stad ontstaan met nijverheid als inkomstenbron. De stad werd het marktcentrum van de omgeving. Pas na 1960 is de bevolking gegroeid van ongeveer 10.000 naar ongeveer 80.000 inwoners. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad. Purmerend is vooral bekend om haar (vee-)markten.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field