↑ Terug naar Noord-Holland

Hoorn

Hoorn
Een Crazy 88 Dagjeweg spelen in Hoorn bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje..
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen.Het Crazy 88 Dagjeweg is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Dagjeweg als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 Dagje weg
Het Crazy 88 Dagje weg duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Dagje weg
Bij ontvangst in D’oude Waegh wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 Dagjeweg worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 Dagjeweg uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Dagjeweg voor een geslaagde middag.

D’oude Waegh Hoorn
Begane Grond: De beneden verdieping kenmerkt zich door de sfeervolle inrichting die aangepast is aan de sfeer van het waaggebouw. De grote ramen laten het licht sfeervol binnen en bieden een op kijk op het gezellige plein de Roode Steen. De originele waagschalen doen tegelijkertijd herinneren aan vroegere tijden toen het gebouw nog functie was als waaggebouw. De beneden verdieping heeft 40 zitplaatsen. Hier kunt u de hele dag terecht voor een kopje koffie of thee, een uitgebreide lunch of een avondmaaltijd.
First Floor: Door de intieme sfeer leent de First Floor zich uitstekend voor een uitje, personeelsfeest, gezellige familiedag of zakelijke bijeenkomsten. De First Floor heeft plaats voor diners tot 40 personen. Voor een borrel is er plaats voor groepen tot 60 personen.
d’Oude Waegh
Roode Steen 8
1621 CV Hoorn

Hoorn
De gemeente Hoorn werd in 1966 aangewezen als groeikern (eerst industrialisatiekern), een officiële status die in 1985 afliep. Sindsdien is Hoorn toch behoorlijk doorgegroeid. Hoorn huisvest veel forenzen, maar speelt zelf ook een belangrijke werkgelegenheidsrol met in 2009 ca. 33.800 arbeidsplaatsen in 5350 vestigingen. In 2010 is dat door de recessie, maar ook door het gebrek aan uitgeefbaar bedrijventerrein in Hoorn, teruggelopen naar 31.670 arbeidsplaatsen in 5530 vestigingen (bron: LISA). Het aantal inwoners groeit wel door, mede door de ligging op een halfuur met de trein van Amsterdam. In 2009 verwelkomde de gemeente Hoorn de 70.000e inwoner. Het aantal inwoners groeit de laatste jaren met name door de woningbouw in de Bangert en Oosterpolder.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field