↑ Terug naar Noord-Holland

Haarlem

Haarlem
Een Crazy 88 Tocht spelen in Haarlem bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje..
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen. De Crazy 88 Tocht is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Tocht als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 Tocht
Het Crazy 88 Tocht duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Tocht
Bij ontvangst in Grand Café XO wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 Tocht  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van deze Crazy 88 Tocht uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Crazy 88 Tocht voor een geslaagde middag.

Grand Café XO
heet u van harte welkom in het oude stadsgedeelte van Haarlem. XO, op de Grote Markt, is de ideale locatie in het centrum van Haarlem om te lunchen, uit eten te gaan of gewoon lekker te borrelen. Naast het Café op de begane grond, bevindt zich op de eerste etage het restaurant waar u met groepen vanaf 10 personen kunt dineren. Alle gerechten worden met veel zorg, creativiteit en passie samengesteld en bereid in een voortreffelijke keuken waar een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staat. U heeft een schitterend uitzicht over het plein en het stadhuis. De zolder van XO is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergaderlocatie , maar ook voor een feest of private dining. Alle ruimtes zoals hierboven
omschreven zijn apart te reserveren.
Grand Café XO
Grote Markt 8
2011 RD Haarlem

Haarlem
Het stadscentrum van Haarlem, 12.000 inwoners, bestaat uit de historische binnenstad en de buurt tussen het station en de Nieuwe Gracht. De historische binnenstad, die omringd is door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en monumenten. In het hart van het de binnenstad ligt de Grote Markt waaraan enkele bijzondere historische gebouwen staan waaronder het stadhuis, de Vleeshal en de Grote of St. Bavokerk. De skyline van de binnenstad wordt gedomineerd door deze enorme kerk met zijn bijna 80 meter hoge toren.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field