↑ Terug naar Noord-Holland

Amsterdam

Amsterdam
Een Crazy 88 dagje uit spelen in Amsterdam bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of door bij een bushalte een bus in- en uit te rennen.
Dit zijn maar 2 van de vele Crazy 88 opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen.Het Crazy 88 dagje uit is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 dagje uit, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 dagje uit
Het Crazy 88 dagje uit duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 dagje uit
Bij ontvangst in Heffer wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 dagje uit worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 dagje uit uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend dagje uit voor een geslaagde middag.

Crazy 88 dagje uit vanuit Heffer
Aan de achterkant van de Beurs van Berlage, in hartje Amsterdam, staat het voormalig stadsaccijnshuis. In dit imposant classicistische gebouw uit 1637 bevindt zich het complex Heffer. Heffer bestaat uit verschillende cafés, salons en restaurants. De imposante historische ruimtes worden getypeerd als klassiek, stijlvol en informeel. Ideaal voor uw lunch, (studenten)borrel, vergadering, diner, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Tevens bieden wij u verschillende arrangementen op maat.
Heffer is een evenementenlocatie en feestlocatie in één en heeft jarenlange ervaring op het gebied van kleine en grote feesten en partijen. Van een (studenten)borrel of bedrijfsuitje tot en met een groot bruiloftsfeest. Heffer biedt u diverse feestzalen voor zakelijke en feestelijke evenementen.
Heffer
Oudebrugsteeg 7
1012 JN Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam is de hoofdstad en ook de grootste gemeente van Nederland.
Winkelen in de Kalverstraat is een populair uitje voor mensen van buiten Amsterdam. Vooral op de wekelijkse koopzondag in de binnenstad is de toestroom erg groot. Wekelijks passeren meer dan 900.000 mensen de Kalverstraat. Hierdoor is het de drukste straat van Nederland.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field