↑ Terug naar Noord-Brabant

Tilburg

Tilburg
Een Crazy 88 Dagje Uit spelen in Tilburg bijvoorbeeld door een Crazy 88 straatact op te voeren of door bij een bushalte een bus in- en uit te rennen.
Dit zijn maar 2 van de vele opdrachten die u op kunt krijgen om te volbrengen. Het Crazy 88 Dagje Uit is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Dagje Uit, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 Dagje Uit
Het Crazy 88 Dagje Uit duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Dagje Uit
Bij ontvangst in Studio wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel  worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Crazy 88 Dagje Uit voor een geslaagde middag.

Crazy 88 Dagje Uit vanuit Studio
Bent op zoek naar een mooie locatie voor een Crazy 88 Dagje Uit, borrel, feest, etentje of vergadering in de binnenstad van Tilburg? Met volop parkeergelegenheid op loopafstand? Dan is Studio een geschikte locatie. Beneden is er o.a een borrelcafé, dat afgesloten kan worden voor privé-aangelegenheden. Er is ruimte voor ongeveer 70 personen. Boven vindt u het zaaltje. Hier kunnen groepen tot 20 personen terecht. Het zaaltje kan ook worden gebruikt voor een diner of high tea. Ieder weekend vindt u in het zaaltje speelkamer bambinos! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, terwijl pap en mam lekker borrelen of eten. Studio kan ook een plek zijn voor grotere feesten. Naast bovengenoemde ruimtes is Studio ook een café met een grote zaal beneden (400 personen) die verbonden is door een trap met een zaal boven. Ook de ruimte boven beschikt over een bar.
Studio
Heuvel 9
5038 CN Tilburg

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field