↑ Terug naar Noord-Brabant

Roosendaal

Roosendaal
Actief Crazy 88 Uitje met zijn gekke opdrachten spelen in het historische centrum van Roosendaal.
Wat dacht u er van om een Crazy 88 straat act op te voeren of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”. Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst. Het Actief Crazy 88 Uitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Actief Crazy 88 Uitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Actief Crazy 88 Uitje
Actief Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Actief Crazy 88 Uitje
Bij ontvangst bij Restaurant Captains Cook’s of D’ouwe Martj wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Actief Crazy 88 uitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Actief Crazy 88 uitje voor een geslaagde middag.

Pub Captains Cook’s
Wij heten u dagelijks welkom voor een Actief Crazy 88 Uitje een relaxte dag of avond uit midden in het centrum van Roosendaal. In onze Pub geniet u van een heerlijke koffie met huisgemaakt gebak maar ook kunt u kiezen voor een snelle of juist zeer uitgebreide lunch. De Pub heeft zo’n 100 zitplaatsen waaronder een chesterfield hoek. Borreltijd: Een heerlijk biertje met keuze uit maar liefst 60 speciaalbieren of een mooie fles wijn met tapas. Ook in de avonduren kunt u relaxt met elkaar borrelen en praten, de muziek zal uw gesprek niet overstemmen. De hapjes kunnen de hele avond (tot een uur voor sluitingstijd) worden besteld. Wel hebben we onze uitspattingen: denk hierbij aan de bluesavond in september of het tapasweekend in november. Voor die avonden gaan wij steeds weer op zoek naar verrassende bands van kwaliteit. Uniek in Roosendaal, midden in het centrum en toch heerlijk relaxed een terrasje doen: dat kan bij ons in de tuin aan het  winkelstraatje “Tussen de Markten” . Dit terras heeft zo’n 150 zitplaatsen, waaronder ook een loungehoek met 2 open haarden. Bij de eerste zonnestralen is het hier al heerlijk toeven omdat het heerlijk beschut ligt. Het terras is gedeeltelijk verwarmd voor de wat frissere dagen.
Natuurlijk kunt u op ons terras terecht voor een heerlijke lunch of een zalig diner, maar ook voor een drankje met eventueel tapas. Al 2 jaar genoteerd in de TERRASSEN TOP 100 van de Misset Horeca!
Captains Cook’s
Markt 17
4701 PA Roosendaal

Brasserie D’ouwe Mart
Een marktplein is al eeuwen het centrum van een stad. Daar komen de hoofdwegen bij elkaar, daar treffen kooplieden, stedelingen, reizigers, muzikanten en lanterfanten elkaar. Daar wordt nieuws uitgewisseld, handel gedreven, gegeten en gedronken.
Een marktplein wordt daardoor een smeltkroes van regionale, maar ook nationale culturen. Brasserie D’ouwe Markt sluit prima aan op deze markttraditie: Een goed gesprek, goed drinken en van allerlei te eten, dat hoort erbij.Een heerlijke plek voor een zakelijk lunch of gezellig avond diner. In het centrum van Roosendaal kunt u geen betere locatie bedenken. Voor alle afspraken hebben wij een vaste regel: de gast wordt goed behandeld en zijn wensen worden vervuld. Wij heten u van harte welkom en hopen u spoedig te zien in onze brasserie.
D’Ouwe Mart
Markt 42
4701 PH Roosendaal

Roosendaal
In het centrum van Roosendaal bevinden zich de overdekte winkelcentra de Roselaar, Biggelaar en Passage. Sinds in 1854 de spoorlijn naar Antwerpen werd aangelegd en de aansluitingen met Rotterdam, Vlissingen en Breda werd Roosendaal een echt spoorwegknooppunt.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field