↑ Terug naar Noord-Brabant

Oss

Oss
Speel het Crazy 88 adventure vanuit Vivaldi/Onsz in Oss. Na uitgebreide instructies van het Crazy 88 adventure wordt u in groepen ingedeeld en kunt u de Crazy 88 opdrachten gaan uitvoeren in de binnenstad van Oss. De Crazy 88 opdrachten zijn bijvoorbeeld: een straatact opvoeren of ga op een roltrap in tegengestelde richting. Het Crazy 88 adventure is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 adventure
Het Crazy 88 adventure duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 adventure
Bij ontvangst in Vivaldy/Onsz wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 adventure worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 adventure uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Crazy 88 adventure vanuit Vivaldi/Onsz
Gelegen aan de Molenstraat nr. 81, één van de belangrijkste straten uit de 19e eeuw te Oss. Bezoekers die Oss vanuit het zuiden binnen kwamen, passeerden “Logement-Tapperij-Stalhouderij Van Alem”, zoals het hier vroeger heette. Herbergier en koffiehuishouder Nicolaas van Alem, was in 1877 de grondlegger. Het Logement was voorzien van 16 bedden en de stal bood plaats aan 12 paarden voor overnachting. Nadat het pand in de Tweede Wereldoorlog zowel bezet is geweest door de Duitsers als door de Engelsen, neemt Familie Stolz in 1946 het pand over en draait de exploitatie tot de jaren 80. Hierna wordt het pand overgenomen door Pierre Vink, en deze verandert de naam in Vivaldi. In 2008 namen Rowald en Desiree de Jong het pand over, en starten op 19 augustus 2011 een nieuw restaurantconcept onder de naam Onsz restaurant. De feest- en vergaderactiviteiten van Vivaldi worden onverminderd voortgezet. Onsz Restaurant is een sfeervol BBQ-restaurant waar gezelligheid voorop staat. Deze naam is een begrip in Oss en omstreken als uitstekende locatie voor feesten en partijen.
U kunt bij Onsz eten volgens het All You Can Eat principe. Alleen werken wij niet met buffetten. Wij serveren onze heerlijke BBQ-gerechten gewoon bij u aan tafel, zodat u zich kunt vermaken met uw gezelschap, maar wel tegen een vast tarief.
Vivaldi/Onsz
Molenstraat 81
5341 GC Oss

Oss
De betekenis van de naam Oss, tot de late middeleeuwen gespeld als Os en daarna tot 1906 gespeld als Osch, ligt niet eenduidig vast. De historicus Jan Cunen nam in 1932 nog aan dat er verband bestond met rundvee: de os siert al sinds de middeleeuwen het wapen. Ook werd door andere geleerden het verband met de Germaanse Asen (of: Osen) werd gelegd. Tegenwoordig wordt aangenomen dat de naam hoger gelegen plaats aan het water betekent. Dit water was de Maas en de hoger gelegen plaats was de Heuvel, de kern van de bewoning.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field