↑ Terug naar Noord-Brabant

Oisterwijk

Oisterwijk
De Crazy 88 stadswandeling in de binnenstad van Oisterwijk spelen.
Na uitgebreide instructies kunt u beginnen aan de Crazy 88 dwaze opdrachten en proberen om er zoveel mogelijk te volbrengen, bijvoorbeeld een Crazy 88 straat-act op of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 stadswandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 stadswandeling
De Crazy 88 stadswandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 stadswandeling
Bij ontvangst bij Curnonsky wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 stadswandeling worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van deze Crazy 88 stadswandeling uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend stadswandeling voor een geslaagde middag.

Curnonsky in Oisterwijk
Dit heerlijke café zit gevestigd op de hoofdstraat van Oisterwijk. Het is een café met zijn eigen charme en warme uitstraling. Grand Cafe Curnonsky heeft veel ruimte voor gasten en beschikt over de benodigde faciliteiten voor de gasten waaronder een zwembad! Grand Cafe Curnonsky biedt naast deze activiteiten ook een geweldige dranken – en menukaart aan met verschillende gerechten en dranken waar de gast van gecharmeerd is.
Grand Cafe Curnonsky
Dorpsstraat 12-B
5061 HK Oisterwijk

Oisterwijk
Een belangrijke tak van bedrijvigheid is vanouds het toerisme. De Oisterwijkse VVV was de eerste in Nederland, maar ze kende een voorloper, de Vereniging tot bevordering van het vreemdelingenverkeer te Oisterwijk, waarvan het oudste document een brief van 17 juli 1888 is. Hierin werd gevraagd een vergunning voor een wielerwedstrijd te erlangen.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field