↑ Terug naar Noord-Brabant

Helmond

Helmond
Crazy 88 verenigingsuitje in het centrum van Helmond.
Voer een Crazy 88 straat-act op om een paar Euro te verdienen om verder te kunnen gaan, of doe 5 yoga oefeningen. De Crazy 88 opdrachten zullen heel divers zijn, zodat van iedereen veel  creativiteit en inzicht gewenst is. Maar u kunt er zeker van zijn dat iedereen veel plezier zal beleven tijdens dit Crazy 88 verenigingsuitje want zo leert u de teamgenoten pas echt kennen. Het Crazy 88 verenigingsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, verenigingsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 verenigingsuitje
Crazy 88 verenigingsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 verenigingsuitje
Bij ontvangst in Proeverij de Bank wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 verenigingsuitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Proeverij de Bank
Welkom bij proeverij de Bank, al sinds 2001 een begrip in Helmond. In het warm ingerichte restaurant worden gerechten geserveerd met internationale invloeden.
Proeverij de bank ligt hartje centrum,aan de Zuid Willemsvaart. Bij mooi weer kunt u terecht op ons “verwarmd” terras, of in onze mooie serre met open schuifpui!-
Of  U nu privé, zakelijk of met een gezelschap komt, Proeverij de Bank biedt U alle mogelijkheden om er een geslaagd bezoek van te maken. Het wordt al weer vroeger donker, de kaarsjes zijn weer aan, een goed glas wijn en natuurlijk heerlijk tafelen.
Om even stil te staan bij onze wijnen; We hebben 17 heerlijke wijnen die we per glas schenken naast onze huiswijnen. Omdat we onze naam als proeverij waar willen maken, hebben we ook nog enkele unieke wijnjuweeltjes in onze wijnkelder voor de echte liefhebber. Ook is er de mogelijkheid om een wijnproeverij te organiseren, al dan niet met passende gerechtjes, of een intiem diner in onze wijnkelder vanaf 8 personen. De herfst en winter leent zich er uitstekend voor om te genieten van de dagschotels die we aanpassen aan dit seizoen. Het verrassend amuse menu past ook geweldig bij dit seizoen om gezellig & lang te tafelen. Wij wensen u een smakelijke, warme en gezellige avond toe. Proeverij de Bank heeft verschillende mogelijkheden voor groepen.Voor u kunnen wij o.a. in onze zaaltjes, op ons terras en op locatie verzorgen.
Proeverij de Bank
Veestraat 46
5701 RD Helmond

Helmond
Helmond nodigt je uit voor het beleven van de Brabantse gezelligheid! Wat je ook van plan bent, cultuur snuiven, winkelen, actief bezig zijn op de fiets of te voet of een spetterend evenement bijwonen. Helmond heeft een uitnodigend centrum met verrassend veel winkels. Naast de bekende grote ketens ook charmante gespecialiseerde winkels. De stad leent zich uitstekend om enkele uurtjes winkelen te koppelen aan een bezoek aan een van de vele sfeervolle cafés, lunchrooms en restaurants. Op vrijdagavond zijn de winkels in Helmond tot 21.00 uur geopend.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field