↑ Terug naar Noord-Brabant

Eindhoven

Crazy 88 Eindhoven
Bij het Crazy 88 Party arrangement draait alles er om hoe creatief u bent, en hoeveel lef en inzicht er getoond wordt. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Eindhoven onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren.Het Crazy 88 Party arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Party arrangement als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 Party Arrangement
Crazy 88 Party arrangement duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Party Arrangement
Bij ontvangst in D’n Bolle Boel, Café New York  of Carrousel wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na uitleg over het Crazy 88 Party arrangement de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team van Crazy 88 Party arrangement. Kortom, een Crazy pakkend Party voor een geslaagde middag.

D’n Bolle Boel
D’n Bolle Boel ligt aan het Stationsplein D’n Bolle Boel is ook een uitgelezen locatie voor een borrel, gala of feest. Dankzij de centrale ligging kunnen alle gasten gemakkelijk naar jouw feestje komen. Buffetje of aangeklede borrelhapjes? Onze koks maken het naar jouw wensen. Nog niet uitgefeest? In de discotheek onder d’n Bolle kan het feest tot in de kleine uurtjes doorgaan.Ben je jarig, heb je trouwplannen of zomaar zin in een feestje? Informeer dan naar de mogelijkheden.Rotterdam heeft de Hermes House Band, Scheveningen heeft de Crazy Piano’s en wij hebben de Bolle’s Live Music Nights. Tijdens deze muzikale verrassingsavonden bouwen de rasartiesten van onze band een muzikaal feestje speciaal voor jou!
Een eetcafé in hartje stad met hart voor de stad.
Wij doen mee aan alle belangrijke Eindhovense evenementen, tijdens het carnaval, Fiesta del Sol en de marathon openen wij onze deuren voor heel Eindhoven. Ook door het jaar heen gaan wij activiteiten organiseren voor en door Eindhovenaren.
D’n Bolle Boel
Stationsplein 2
5611 AB Eindhoven

Café New York
New York café in Eindhoven is een stijlvol en zeer modern café én tevens restaurant. Hier hangt een lekker trendy sfeertje dat je zowel in het interieur, de muziek en de mensen kunt terug zien. Ook voor lekkere wijnen en vers gemaakte cocktails ben je hier aan het juiste adres. In de weekenden is dit ook na middernacht een drukke borrellocatie. Cocktails, koeien en kreeften. Dat is de slogan van het New York Café in Eindhoven. Voor een lekkere Mojito of Cosmopolitan kun je hier dan ook uitstekend terecht. De koeien en kreeften vind je vooral terug op de menukaart.
Café New York
Dommelstraat 9
5611 CJ Eindhoven

Restaurant Carrousel
Een snel ontbijt of afhaal panini, businesslunch, bijeenkomst van de netwerkclub, feest of gezellig (zaken)diner: bij Restaurant de Carrousel kan het allemaal, op ieder moment van de dag. Eigentijds eten in een warme, inspirerende sfeer: een bijzondere combinatie van het zakelijke met het gezellige, stadse centrum.Hebt u iets te vieren? Een jubileum, geslaagd project of eindejaarsafsluiting? Bij de Carrousel kunt u terecht voor de invulling van ieder feest. Zowel de sfeervolle aankleding als de culinaire verrassingen kunt u met een gerust gevoel uit handen geven. Over iedere wens wordt nagedacht, we organiseren uw event graag op maat. Uw zakelijke bespreking en de lunch combineren: bij de Carrousel is dat geen probleem. Zo kunt u ongestoord bijpraten en tegelijkertijd genieten van een lekkere maaltijd. Snel en simpel als er weinig tijd is, tot een uitgebreide luxe lunch als de agenda het toelaat.
Carrousel
Markt 35
5611 EC Eindhoven

Eindhoven
Eindhoven is een contrastrijke stad. Naast de imposante woontorens De Admirant, De Regent en de Vesteda Toren is de neogotische Sint-Chatherinakerk zeker een bezoek waard. Mooie parken zoals het Stadswandelpark en de Genneper Parken sieren tevens het gezellige centrum van Eindhoven. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het Van Abbemuseum of bij Muziekcentrum Frits Philips.
Het PSV stadion ligt bovendien op loopafstand in Eindhoven.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field