↑ Terug naar Noord-Brabant

Den Bosch

Crazy 88 Den Bosch
Bij het Crazy 88 uitstapje  draait alles om creativiteit, lef en inzicht. Eerst worden de teams gevormd, die tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Den Bosch onveilig en moeten verschillende “crazy” opdrachten uitvoeren. Het Crazy 88 uitstapje  is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, uitstapje of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 uitstapje
Crazy 88 uitstapje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 uitstapje
Waar start het Crazy 88 uitstapje? Bij ontvangst in Grand Café Silva Ducis wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Vervolgens worden na uitleg over het Crazy 88 uitstapje de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team van Crazy 88 uitstapje. Kortom, een Crazy pakkend uitstapje voor een geslaagde middag.

Silva Ducis
Grand Café Silva Ducis opende haar deuren in 1990 en is gevestigd aan een van de mooiste pleinen van ‘s-Hertogenbosch, namelijk deParade.
De Parade en de stad zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al jaren horen ze bij elkaar. De naam de Parade verwijst naar de militaire functie die het plein ooit heeft gehad. Aan de zuid-oostzijde stonden tot 1935 de stallen van de cavalerie. In dat jaar brandden ze af. Militairen, gelegerd in uiteenlopende Bossche kazernes, exerceerden op de Parade. De Cavalariestraat is een naam die aan het militaire verleden herinnert.
Grand Café Silva Ducis
Parade 6-7
5211 KL ‘s-Hertogenbosch   

Den Bosch
‘s-Hertogenbosch,  informeel veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De stad maakt onderdeel uit van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. ‘s-Hertogenbosch is als provinciehoofdstad een administratief en bestuurlijk centrum van de provincie. Den Bosch is een heerlijke stad waarbij u verschillende aspecten kunt ontdekken op het gebied van de geschiedenis van Nederland. De aanduiding van verschillende namen voor de stad is niet vreemd in Nederland. Ook in andere talen wordt ‘s-Hertogenbosch met de lange naam aangeduid: Bois-le-Duc in het Frans, Boscoducale in het Italiaans, Bolduque in het Spaans en Herzogenbusch in het Duits. De Latijnse naam is Silva Ducis of Buscum Ducis. ‘s-Hertogenbosch is een mooie stad met een groot verleden. De stad is perfect voor uitjes en heerlijke stadstochten.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field