↑ Terug naar Noord-Brabant

Boxmeer

Boxmeer
Crazy 88 uitje personeelsvereniging met zijn gekke opdrachten spelen in Boxmeer.
Wat dacht u om bij het station met je team een bus binnen te rennen én meteen weer naar buiten of de roltrap te nemen in tegengestelde richting. Denk eraan dat bij het Crazy 88 uitje personeelsvereniging bijna alles mogelijk is, en het voor jezelf en je team een uitdaging is wie er over de creativiteit en het lef beschikt om de Crazy 88 opdrachten te volbrengen.Het Crazy 88 personeelsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, uitje personeelsvereniging, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 uitje personeelsvereniging
Crazy 88 uitje personeelsvereniging duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 uitje personeelsvereniging
Bij ontvangst bij Brasserie de Bock wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 uitje personeelsvereniging worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend uitje personeelsvereniging voor een geslaagde middag.

Brasserie de Bock Boxmeer
Boxmeer beschikt, met meer dan 26.500 inwoners, over uitgebreide voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Maar ook wat winkelen, sport en cultuur betreft heeft Boxmeer veel te beiden. Het hart van Boxmeer als winkelstad is de Steenstraat, een voetgangersgebied met een gezellige sfeer. Aan de Steenstraat, tegenover het gemeentehuis, ligt Brasserie De Bock.
Al jaren lang vormt Brasserie De Bock, samen met andere horecabedrijven, een belangrijke sociale functie bij de inwoners en bezoekers van Boxmeer. Met haar terras op het zuiden draagt zij haar steentje bij an de ontspanning van de inwoners van Boxmeer en haar bezoekers. Velen genieten hier van een hapje en een drankje na een dag hard werken, winkelen of bijvoorbeeld fietsen.
Brasserie De Bock staat onder de vakkundige leiding van Sven Janssen en zijn vriendin Susan Hofstra.
Brasserie de Bock
Steenstraat 97-99
5831 JD Boxmeer

Hotel Riche
Grand Cafe Riche is de nieuwe naam van de serre en café de Babbel. Dit bruine café heeft een Engels karakter en is niet alleen leuk voor de hotelgasten, het is ook een gezellig café voor de bourgondische Boxmerenaren.
De serre geeft gelegenheid voor zo’n 40 personen. Wil je een klein feestje in het café, dan biedt café de Babbel ruimte aan ca. 60 tot 80 gasten. Dit is een een ideale locatie om een privé feestje te organiseren. We sluiten de mooie ouderwetse harmonicadeur en hebben ruimte voor iedereen. Dit kan helaas niet op vrijdag! Naast het café is er ook een terras. Het terras staat deels in de zon en deels in de schaduw. U kunt er dus altijd op een zeer prettige manier vertoeven. Het terras beschikt over 40 stoelen.
De grootste feesten, bruiloften en diners worden gevierd in de Foyer van hotel Riche. De Foyer biedt ruimte voor honderden feestende gasten.
Hotel/Restaurant Riche
Steenstraat 51
5831 JB Boxmeer

Boxmeer
Ondanks dat Boxmeer door de eeuwen in verschillende handen is geweest wist het zich toch los te maken van de invloeden van die verschillende eigenaren.
Boxmeer kende verschillende kerkelijke gebouwen waarvan er een aantal nu onder andere dienst doen als woonhuis.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field