↑ Terug naar Noord-Brabant

Best

Best
Crazy 88 personeelsverenigings uitje met zijn gekke opdrachten spelen in het centrum van Best.
Wat dacht u er van om een Crazy 88 opdracht uit te voeren waarbij creativiteit en lef vereist is.
Zo merkt u wel wie er voor de winst gaat om uiteindelijk als winnaar van het Crazy 88 personeelsverenigings uitje te eindigen.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, personeelsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 uitje personeelsvereniging
Crazy 88 personeelsvereniging uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 personeelsverenigings uitje
Bij ontvangst bij Toon Vertier wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 personeelsverenigings uitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 personeelsverenigings uitje uitwisselen. Het Crazy 88 uitje is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend uitje voor een geslaagde middag.

Toon Vertier
“Toon Vertier” gelegen tussen de akkers en populieren in het mooie Brabantse Best, is een plek waar elk jaar veel gezellige activiteiten georganiseerd worden, voor een ieder die op zoek is naar een dagje vertier. Een personeelsuitje, bedrijfsfeest of familiedag?
Toon Vertier
Broekdijk 10
5681PG Best

Best
Best is door de tijden heen uitgegroeid van een agrarisch naar industrieel gebied. Er zijn in Best twee musea: het Klompenmuseum Platijn en het oorlogsmuseum Bevrijdende vleugels en dat heeft betrekking op de operatie Market Garden.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field