↑ Terug naar Limburg

Weert

Weert
Crazy 88 personeelsuitje met zijn gekke opdrachten spelen in het centrum van Weert..
Wat dacht u er van om een Crazy 88 straat act op te voeren of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”.
Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst.Het Crazy 88 personeelsuitje is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, personeelsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 personeelsuitje
Crazy 88 personeelsuitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 personeelsuitje
Bij ontvangst bij Taverne de Oude Munt wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 personeelsuitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 personeelsuitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend personeelsuitje voor een geslaagde middag.

Taverne de Oude Munt
In het oudste pand van Weert tref je Taverne de Oude Munt. Sinds 1974 staan de deuren van het restaurant dagelijks open. Speciaal op dierendag mogen ook onze trouwe viervoeters mee naar binnen. Het menu wisselt elke 6 maanden en daarnaast kun je de specialiteiten van het seizoen bestellen, zoals asperges, mosselen en wild. Onze sfeer is gemoedelijk, populair, en vernieuwend.
Wij zijn elke dag geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s avonds, zon- en feestdagen openen we om half vijf. De keuken gaat half twaalf open en je kunt dan aan een stuk dooreten tot half twaalf s’ nachts. Op de eerste etage hebben wij een bijzonder sfeervol zaaltje waar je goed met een man of 85 kunt borrelen en met ± 45 kunt eten (leuke keuzemenu’s in allerlei prijsklassen). Maar over dát soort evenementen moet je maar even een persoonlijk gesprek hebben met de uitbater zelve.
Taverne de Oude Munt
Muntpromenade 7
6001 EH Weert

Weert
Weert is ontstaan op een hoog stuk land (waard) tussen water en moeras. Het is een een verzorgingsstad met een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 mensen. Het uitgaansleven speelt zich voornamelijk  af op en rond de Oelemarkt. Er is een ruim aanbod van restaurants, van eenvoudig tot toprestaurants. Weert staat bekend om zijn Weerter vlaai wat buiten Limburg bijna het prototype van de Limburgse vlaai is. Weert beschikt ook verschillende promenades waar het rustig wandelen is. de Muntpassage is een overdekt winkelcentrum waarin ca 50 winkels zijn gevestigd.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field