↑ Terug naar Limburg

Venray

Venray
Crazy 88 Teamuitstapje met zijn gekke opdrachten spelen in het centrum van Venray.
Wat dacht u er van om een Crazy 88 straat act op te voeren of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”.
Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest als Teamuitstapje te organiseren.

Crazy 88 Teamuitstapje
Crazy 88 Teamuitstapje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Teamuitstapje
Bij ontvangst bij Restaurant Lunchroom Plein 14 wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 Teamuitstapje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 Teamuitstapje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend Teamuitstapje voor een geslaagde middag.
Restaurant/Lunchroom Plein 14
Henseniusplein 14
5801 BB Venray


Venray
Venray was voor de 2de wereldoorlog een voornamelijk agrarisch ingestelde gemeente dat in 1949 door vestiging van enkele kleine industrieën. Dit kwam echt goed op gang toen Venray in 1953 door het Rijk werd aangewezen als industralisatiekern.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field