↑ Terug naar Limburg

Venlo

Venlo
Crazy 88 groepsarrangement met zijn gekke opdrachten spelen in het historische centrum van Venlo.
Wat dacht u er van om een Crazy 88 straat act op te voeren of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”.
Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 groepsarrangement
Crazy 88 groepsarrangement duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 groepsarrangement
Bij ontvangst bij Restaurant Dante wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 groepsarrangement worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 groepsarrangement uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.
Restaurant Dante
Parade 5
5911 CA Venlo

Venlo
Venlo heeft een historisch centrum dat helaas voor een groot deel is verwoest tijdens het laatste jaar van 2de wereldoorlog toen geallieerden de Maasbrug en het vliegveld bombardeerden.
In de binnenstad is de detailhandel gebaat bij de bezoekers uit het Ruhrgebied.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field