↑ Terug naar Limburg

Valkenburg

Valkenburg
Crazy 88 vrijgezelle feest met zijn gekke opdrachten spelen in het historische centrum van Valkenburg.
Wat dacht u er van om een Crazy 88 vrijgezelle feest straat act op te voeren of met een geleende mobiele telefoon naar het buitenland te “bellen”.
Dit zijn maar 2 van de Crazy 88 opdrachten die u moet volbrengen om voldoende punten te verdienen voor de winst.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezelle feest te organiseren.

Crazy 88 vrijgezelle feest
Crazy 88 vrijgezelle feest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 vrijgezelle feest
Bij ontvangst bij Taverne ‘t Koetshoes wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 vrijgezelle feest worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad.
Het Crazy 88  vrijgezelle feest is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest
Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 vrijgezelle feest uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend uitje voor een geslaagde middag.

Taverne ‘t KOETSHOES
‘t Koetshoes is een café-restaurant waar u gezellig en gemoedelijk kunt vertoeven. Ons warm aangekleed café spreekt voor zich met 6 verschillende biersoorten op de tap. U kunt ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee met verse Limburgse vlaai. Ook kunt u een keuze maken uit een van de heerlijke gerechten van onze lunch en dinerkaart. Bij mooi weer is het gezellig vertoeven op ons terras, in de warme zomer beschut onder een boom of parasol. Tevens beschikt ’t Koetshoes over een prachtige speeltuin waar uw kinderen naar hartelust kunnen spelen.
Taverne ‘t KOETSHOES
Oosterweg 42
6301PX Valkenburg a/d Geul

Valkenburg
Valkenburg heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld van vestingstad naar een toeristische trekpleister. Jaarlijks zijn er ruim 1,2 miljoen overnachtingen en miljoenen dagjesmensen.
Vooral de mergelgroeven zijn een bekende attractie en sinds 2003 is de top van de Cauberg de finish van de Amstel Gold Race.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field