↑ Terug naar Limburg

Thorn

Thorn “Witte” Cazy 88 personeelsfeesten.
Crazy 88 personeelsfeesten spelen in Thorn, de witte stad van Limburg.
Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de teams gevormd en gaan we het Crazy 88 uitje spelen door bijvoorbeeld een straatact op te voeren en zo wat te verdienen, waarna de volgende Crazy 88 opdracht uit te voeren is zoals met een geleend mobieltje te “bellen” naar het buitenland.
Deze opdrachten vergen lef en creativiteit van de deelnemers en zo is te zien uit wat voor hout de medespelers zijn gesneden.Het Crazy 88 personeelsfeesten arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar personeelsfeesten als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest te organiseren.

Personeelsfeesten arrangement Crazy 88
personeelsfeesten arrangement Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 personeelsfeesten arrangement.
Bij ontvangst in Hotel-Restaurant Crasborn wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 uitje uitwisselen.Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.  Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend (bedrijfs)uitje voor een geslaagde middag.

Hotel Restaurant Crasborn
Door de markante ligging tegenover de bekende abdijkerk in het historische centrum van “Het witte stadje” Thorn, heeft Hotel-Restaurant Crasborn een geheel eigen bekoring. Een gastvrij oord waar u nog rustig kunt genieten van een weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. Een hotel met een lange traditie van goed Limburgs gastheerschap, oog voor detail en individuele aandacht. In ons ruim, warm en sfeervol ingericht restaurant in Thorn worden uw ontbijt, lunch en diner geserveerd. U bent er dus helemaal uit! Laat u iedere avond weer verrassen en verwennen door onze chef-kok. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons a la carte restaurant ervaart u met recht wat bourgondische gastvrijheid inhoud. Typisch euregionale streekgerechten en verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Thorn is een unieke plaats voor uw personeelsfeesten als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest, familiefeest in combinatie dinerspel.
Hotel-Restaurant Crasborn
Hoogstraat 6
6017 AR Thorn

Over Thorn
Tijdens de bezetting van de Fransen woonden de armen in de grote huizen van de adel, die gevlucht was voor de Fransen. Door de belasting van de Fransen, men betaalde voor het oppervlakte van de ramen, werden veel ramen van de huizen in het centrum dicht gemetseld en om deze  “sporen van de armoede” te  verbergen werden de huizen wit gekalkt.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field