↑ Terug naar Limburg

Sittard

Sittard
Crazy 88 spelprogramma in Sittard.
Bij het Crazy 88 spelprogramma draait alles om creativiteit, lef en inzicht. U krijgt eerst uitleg over het Crazy 88 spelprogramma waarna de teams worden gevormd, die met veel creativiteit en lef tegen elkaar gaan strijden. Deze teams maken de binnenstad van Sittard onveilig en moeten verschillende Crazy 88 opdrachten uitvoeren zoals een straatact of naar het buitenland “bellen” met een geleend mobieltje. Het Crazy 88 spelprogramma is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest spelprogramma te organiseren.

Spelprogramma Crazy 88
Het spelprogramma Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start spelprogramma Crazy 88
Bij ontvangst in Restaurant de Limbourg wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spelprogramma worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 spelprogramma uitwisselen.Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend spelprogramma voor een geslaagde middag.

Restaurant de Limbourg
Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het markante hotel is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog écht persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. U kunt hier loungen, lunchen, uitgebreid dineren of vergaderen. De entourage in het grand café en het (verwarmde) terras zijn met zorg ingericht. In het pand bevinden zich twee authentieke “zalen”, de Gelag- en de Kroonkamer. Een prima locatie voor het Crazy 88 spelprogramma of om uw feest, partij of receptie te vieren. Ook zijn de twee ruimten prima te gebruiken voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Bovendien zijn diverse vergaderarrangementen mogelijk! Kortom: u verblijft om te genieten!
Restaurant de Limbourg
Markt 22
Sittard

Sittard
Sittard ligt in het smalle deel van Limburg en telt bijna 38.000 inwoners.
Het is een van de oudste plaatsen van Nederland en  de op een na oudste van Limburg.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field