↑ Terug naar Limburg

Roermond

Roermond
Een spannend Crazy 88 groepsactiviteit in Roermond!
Na uitleg van groepsactiviteit Crazy 88 worden de teams gevormd en gaan we de Crazy 88 groepsactiviteit spelen door bijvoorbeeld een straatact op te voeren en zo wat te verdienen, waarna de volgende Crazy 88 opdracht uit te voeren is zoals met een geleend mobieltje te “bellen” naar het buitenland. Deze opdrachten vergen lef en creativiteit van de deelnemers en zo is te zien uit wat voor hout de medespelers zijn gesneden. De Crazy 88 groepsactiviteit is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, groepsactiviteit, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Groepsactiviteit Crazy 88.
Groepsuitjes Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 Groepsactiviteit
Bij ontvangst in L ‘Union wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van deze groepsactiviteit Crazy 88 uitwisselen. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend (bedrijfs-)uitje voor een geslaagde middag.

Restaurant l’Union
Het gezellige L’Union ligt tussen de drie monumentale stadsgezichten van Roermond. Het stadhuis, de St. Cristoffelkathedraal en de Kraanpoort. Door deze unieke ligging is het restaurant een mooie gelegenheid om te gaan lunchen of dineren en voor een groepsactiviteit. De sfeer van L’Union is ongedwongen en intiem en trekt daarom een zeer divers publiek. De keukenstijl van L’Union is voornamelijk Frans/Mediterraans, maar ook Limburgse streekgerechten zijn terug te vinden in het menu. Hou er wel rekening mee dat het menu seizoensgebonden is en het regelmatig verandert en wordt aangepast.
Restaurant l’Union
Markt 21
6041 EL Roermond

Roermond
Roermond heeft als oude Hanzestad een beschermd stadsgezicht met in het historische centrum vele monumenten waaronder de Sint-Christoffelkathedraal in Nederrijns gotische stijl uit 1410 en de in romaanse stijl gebouwde Munsterkerk uit de 13de eeuw.
Roermond is een belangrijke handel- en industriestad met een regionale verzorgingsfunctie.
In 2009 werd Roermond verkozen tot Beste Binnenstad. Roermond heeft ook een van de grootste winkelcentra van Nederland met ruim 120 winkels, het Designer Outlet Center.
Roermond is zeker een bezoek waard en heeft een perfecte entourage voor het Crazy 88 uitje.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field