↑ Terug naar Limburg

Maastricht

Maastricht
Crazy 88 groepsuitjes in het oud/nieuwe centrum van Maastricht.
Voer een Crazy 88 straat-act op om een paar Euro te verdienen om verder te kunnen gaan, of doe 5 yoga oefeningen. De Crazy 88 opdrachten zullen heel divers zijn, zodat van iedereen veel  creativiteit en inzicht gewenst is. Maar u kunt er zeker van zijn dat iedereen veel plezier zal beleven tijdens dit Crazy 88 groepsuitje want zo leert u de teamgenoten pas echt kennen. Het Crazy 88 arrangement is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Groepsuitjes Crazy 88.
Groepsuitjes Crazy 88 duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, groepsuitjes, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Start Crazy 88 groepsuitjes.
Bij ontvangst in Barsserie Apart wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 groepsuitje uitwisselen. Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend groepsuitje voor een geslaagde middag.

Barsserie Appart
Barsserie Appart is een zeer geschikte locatie voor groepsuitjes om te dineren. Voor groepen groter dan 10 personen, hebben we speciale menu’s ontwikkeld. Daarnaast is onze locatie prima geschikt voor bijvoorbeeld het Crazy 88 uitje, recepties, borrels en andere activiteiten. Barsserie appart is ook beschikbaar voor privé feesten, vergaderingen en andere banquet activiteiten, tot maximaal 120 personen. Zo zijn er verschillende seizoenskaarten, 2 tot 8 gangen custom made menu’s. Niet alleen het eten is de moeite waard, er is ook een voortreffelijke wijn- en cocktail kaart.  De naam Barsserie Appart spreekt voor zich, de trendy brasserie en bar is apart. Deze warme brasserie heeft een informele setting en de gasten kunnen genieten van gastvrijheid en mooie gerechten voor een uitstekende prijs.
Barsserie Appart
Achter de Molens 15
6211 JC Maastricht

Maastricht
Maastricht ligt met de Maas als natuurlijke grens  in het uiterste zuiden van Nederland.
Maastricht is een van de oudste steden van Nederland met de op Amsterdam na, het grootste aantal rijksmonumenten. Dankzij de universiteit en enkele kunstopleidingen is Maastricht een cultureel centrum met bovenregionale betekenis. Maastricht heeft de meeste Michelinsterren van Nederland en de hoogste cafédichtheid van de grotere steden in Nederland.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field