↑ Terug naar Limburg

Heerlen

Heerlen
Een Crazy 88 familiefeest in de oud steenkolenstad Heerlen
Na een uitgebreide instructie over de Crazy 88 opdrachten kunt u met uw team genieten van het Crazy 88 bedrijfsuitje in een historische achtergrond. Probeer zo veel mogelijk Crazy 88 opdrachten binnen de tijd uit te voeren om de anderen te verslaan.Wat dacht u ervan om met de teamgenoten een straatact op te voeren en ziet u wie creativiteit en lef heeft om deze Crazy 88 opdracht te volbrengen.Het Crazy 88 feest is geschikt voor mannen en vrouwen. Leuk als groepsuitjes, familiefeest , afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Crazy 88 familiefeest
Crazy 88 familiefeest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Start Crazy 88 familiefeest
Bij ontvangst in Café Bijsmans wordt u verwelkomt met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 spel worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na uitvoering van de Crazy 88 opdrachten kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit Crazy 88 familiefeest uitwisselen.Met Crazy 88 opdrachten ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend familiefeest voor een geslaagde middag.

Café Bijsmans
Het pand Akerstraat 7 kent een zeer rijke historie. In de annalen wordt de locatie in 1772 al genoemd als  “Huis aan den Slagboom” die de functie van tolhuis had.
Bijsmans was toen dus al de toegangspoort van Heerlen.
Rond 1900 wordt het café overgenomen door de familie Bijsmans, welke hun naam verbinden aan het café. In 1973 verandert  “Bijs” van eigenaar maar de naam zal behouden blijven.
In de loop der tijd heeft Bijs wel enkele veranderingen ondergaan. De grootste verandering is misschien wel de introductie van muziek geweest. Jarenlang kende Bijs alleen maar het prettige geluid van pratende mensen die het dagelijkse nieuws uitwisselden. Gelukkig heeft de muziek bij Bijs het karakter van een “praatcafé” absoluut niet aangetast.
In het sfeervol ingerichte restaurant “De Spijskamer” heeft u de gelegenheid een smakelijke maaltijd te nuttigen, of een uitgebreid diner. Bij de keukenbrigade van Bijs staat dagvers voorop, niet alleen voor de diverse vis en vleesspecialiteiten maar ook voor de te gebruiken ingrediënten.De “Kamers” kunnen individueel of gecombineerd met het grote sfeervolle tuinterras uiteraard ook gebruikt worden voor partijen, familiefeest, borrels of andere activiteiten.
Herbergh Bijsmans
Akerstraat 7
6411 GV Heerlen

Heerlen
Heerlen is uitgegroeid vna een dorp in 1900 met ruim 6600 inwoners naar een stad in 2012 met bijna 89.000 inwoners. De oorzaak van die snelle groei was te danken aan de bouw van de 4 mijnen op Heerlens grondgebied. Dit is ook de oorzaak dat er van het oude Heerlen weinig bewaard is gebleven omdat men toen het oude en nieuwe deel van het centrum van Heerlen niet bij elkaar vond passen. Wel is er uit de groei periode een markant gebouw bewaard gebleven, en wel het Glaspaleis dat zijn tijd vooruit was door zijn energiegebruik. Het bleek dat zelfs in de winter de verwarming niet nodig was omdat het gebouw als een broeikas werkte. Mede hierdoor is het uitgeroepen tot een van de duizend belangrijkste gebouwen ter wereld.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field