↑ Terug naar Groningen

Groningen

Groningen
Crazy 88 uitje in de hoofdstad van Groningen
Samen met uw collega’s, vrienden of familie de uitdagende opdrachten van dit spel uitvoeren in het historische centrum van Groningen. U zult uw creativiteit en lef nodig hebben om deze opdrachten tot een goed einde te brengen.Crazy 88 uitje ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Crazy 88 uitje
Het Crazy 88 uitje duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Startpunt Crazy 88 uitje
De Drie Gezusters heet u welkom met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 uitje worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na afloop kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team.Het Crazy 88 uitje is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest organiseren.
Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.
Drie Gezusters Groningen

Grote Markt 36/39 
9711 LV Groningen

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 uitje als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

Groningen:
Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Groningen maakt deel uit van het Noord-Duitse handelsnetwerk. Later werd Groningen vooral een regionaal marktcentrum dat zich ontwikkelde tot stadsstaat. Op en langs een deel van de oude omwalling van de stad is aan de noordzijde van de binnenstad het Noorderplantsoen aangelegd.  In de zomer is het plantsoen decor voor het Noorderzon festival. Groningen is daarnaast vooral een studentenstad met bijna 50.000 studenten, van wie ruim 30.000 in de stad wonen. Groningen als handels- en historische stad is de perfecte locatie voor het Crazy 88 uitje.  elk evenement waar u aan zat te denken.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field