↑ Terug naar Groningen

Appingedam

Appingedam
Het historische Appingedam als decor voor het  spannende Crazy 88 Feest.
“Gebruik” een geleend mobieltje om naar Zuid-Amerika te bellen of voer en straatact op om een bepaald bedrag bij elkaar te verdienen voordat u verder kunt gaan.

Crazy 88 Feest
Het Crazy 88 Feest duurt ongeveer 2,5 uur. Je speelt het spel inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Met het Crazy 88 Feest ontdek je de creativiteit van collega’s, medewerkers, vrienden of familie.

Startpunt van het Crazy 88 Feest
De Oude Rechtbank heet u welkom met een kopje koffie of fris met wat lekkers erbij. Na uitleg van het Crazy 88 Feest worden de groepen ingedeeld en gaan jullie op pad. Na afloop kun je onder het genot van een drankje ervaringen van dit uitje uitwisselen. Wie o wie is het winnende team. Kortom, een pakkend bedrijfsuitje voor een geslaagde middag.

Eigen locatie
Ook als u over een eigen locatie beschikt of kent is het mogelijk om daar een Crazy 88 Feest als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenfeest te organiseren.

De Oude Rechtbank Appingedam
De Oude Rechtbank is gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Appingedam, direct naast de jachthaven.Het gebouw stamt uit 1844 en heeft daardoor een rijke historie. Heden ten dage wordt het gebouw gebruikt als restaurant, maar in vroegere tijden heeft het gebouw ook een school gehuisvest. En natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, ook een rechtbank.
Crazy 88 Feest is geschikt voor mannen en vrouwen.
Leuk als groepsuitjes, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, of vrijgezellenfeest
En of u nu even lekker wilt lunchen of heerlijk wilt dineren, u vindt bij ons een ruime keuze uit gerechten voor elk moment van de dag.
Oude Rechtbank
Wijkstraat 38
9901 AJ Appingedam

Appingedam:
Het stadje Appingedam, gelegen aan het Damsterdiep, was vroeger de hoofdstad van het Ommeland (historisch gewest) Fivelingo. Het centrum van de plaats is een beschermd stadsgezicht.
Appingedam ontstond vermoedelijk rond 1100 op een van de dijken langs de Delf  of een van de voorlopers daarvan. Bij de kruising van de Delf, de Groeve, de Groote Heekt en enkele handelswegen ontstond een nederzetting van schippers, koop-en ambachtslieden.

Vragen en Vrijblijvende Offerte.

* indicates required field